Geiger
Læs uddrag

Geiger

Gustaf Skördeman

Hr. Ferdinand
Telefonen ringer, netop mens hun er ved at vinke farvel til sine børnebørn. Kun ét ord lyder i røret: Geiger. Hun har ventet på det i mere end 30 år. Hun ved hvad det betyder. Hun henter sit våben, skruer lyddæmperen på, presser pistolmundingen mod sin mands tinding og trykker aft rækkeren i bund. Den myrdede er Stellan Broman, hele Sveriges pensionerede tv-legende. Da politibetjenten Sara Nowak hører om mordet blander hun sig straks, selvom det er uden for hendes område. Hendes kollega ved at Sara nærmest er vokset op i familiens store villa i den stockholmske forstad, og at der er brug for hende. Hun bryder alle regler og slutter sig til efterforskningen, mens hendes fortid, som tålmodigt har ventet i årevis, nu sniger sig ind på hende.

Et familiedrab ud af det blå forgrener sig i en gammel DDR-spionring, i terrorbevægelser og intense konfrontationer mellem mødre og døtre i denne medrivende spændingsroman, som er den første i en planlagt trilogi.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 13T 7M
ISBN: 9788740064865
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. July 2020
Indlæst af: Bent Otto Hansen
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.
Ugebladet Søndag, Anna Møller
Er du til spændingsbøger om spioner, konspirationer og familieintriger, er " Geiger" nok noget for dig. … til den kræsne krimielsker.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
Man bliver som læser fuldstændigt tryllebundet af spænding fra 1. kapitel. På intet tidspunkt står historien stille og der sker konstant noget nyt … Plottet er overraskende og genialt. Et plot som man slet ikke havde set komme. Som om det ikke er nok, så bliver man overrasket gang på gang af drejninger af historien. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Liv, Caroline Rutter
Hop om bord, men forbered dig på, at speederen er trykket i bund i denne fremragende, neglebidende, spændende spionthriller anno 2020. Til dig, der længe har sukket efter en god spionhistorie!.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
En forrygende historie om lange slagskygger fra Den Kolde Krig, der viser sig stadig ekstremt farlige.
Bogsyn.dk
Bogen er yderst velskrevet og animerer en til at tage fat på flere af de store spion-klassikere. Persongalleriet i bogen er mere end almindeligt interessant, og det lykkes forfatteren overbevisende at forføre os først i den ene retning og så den anden for så til sidst at imponere med et ganske usædvanligt og overraskende hovedplot. Læs mere
 
 
 
 
En fin spændingsbog til den kræsne krimielsker.
 
 
 
 
-  Bogdoktor (IG)
Den er overraskende, hæsblæsende og ikke mindst velgennemtænkt.
Bogblogger.dk
Gustaf Skördeman har skrevet en yderst velskrevet og topunderholdende debutroman med et velgennemtænkt plot, der er fuldstændig umuligt at gennemskue.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
Plottet er overraskende og genialt. Et plot som man slet ikke havde set komme. Som om det ikke er nok, så bliver man overrasket gang på gang af drejninger af historien. Jeg er, som man nok kan høre, fan af hele historien og glæder mig meget til at læse mere af forfatteren.
 
 
 
 
 
-  Magasinet LIV
Hop om bord, men forbered dig på, at speederen er trykket i bund i denne fremragende, neglebidende, spændende spionthriller anno 2020.
 
 
 
 
-  Bechsbooks.dk
'Geiger' er en virkelig flot debutroman. Den er velskrevet i et fint sprog, som passer godt til handlingen. Plottet virker meget gennemtænkt.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Gustaf Skördeman
Wagner
En tidligere udenrigsminister bliver fundet død, uden hoved. Henrettelsen Læs mere
Faust
Gustaf Skördeman er tilbage med opfølgeren til succesromanen Geiger.

Læs mere