Gastromand
Hør uddrag

Gastromand

Extended

Gastromand APS

Politikens Forlag
Gastromand extended – nu med sovs, sprut og sødt er en ny, opdateret udgave af den anmelderroste kogebogsbestseller fra GASTROMAND. Denne nye bog er en eksklusiv opgradering med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske no nonsense-opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand.

Gastromand extended – nu med sovs, sprut og sødt er stadig en uhøjtidelig kogebog proppet med inspiration til alle madentusiaster, der elsker at jonglere i køkkenet. Med kapitelnavne som fx Daten, Herrefrokosten og Tømmermændene giver Gastromændene et bud på, hvilke retter der er helt perfekte til en lang række situationer og begivenheder i enhver madglad mands liv. Helt uden dogmer og løftede pegefingre, men med masser af passion for velsmagende proteinrig mad og tilhørende drikke, byder Gastromændene dig med på tur i deres univers, hvor der bliver leget og hygget i køkkenet. Og dette på et niveau, hvor det er sjovt og tilgængeligt for de fleste med de basale køkkenfærdigheder på plads.

Gastromand.dk er et gastronomisk mekka med alt om mad og drikke for manden med fokus på smag. Gastromand.dk er to gange blevet kåret til Danmarks bedste madblog.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
ISBN: 9788740044645
Format: ePub
E-bog Udk. 02. November 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Niels Lillelund
... tilbage til mænd med værktøjet i orden.
 
 
 
 
 
-  Carrotstick, Simone Kroman
Fordi den er overskuelig, overambitiøs på den gode måde, ekstravagant og alligevel fuldstændig ukrukket på samme tid. Og så kan den få dine tænder til at løbe i vand og mave til at knurre på under to sekunder.
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kjeld Koplev
Her i den lange, lange mørke vinter er det godt at tage fat i grillen og tilberede f.eks. Gastromændenes grillede kalvehjerte med chimichurri og grillede kartofler. Det er mums for både mænd og kvinder. Wienerschnitzelen får også lige en drejning, der bestemt ikke gør den kedeligere. I det hele taget er der tænkt mange gode tanker omkring kogekunstens klassikere. Jeg er f.eks. ret vild med Gastromændenes sønderjyske surrib, som sagtens kan spises til andet end herrefrokoster. Læs mere
 
 
 
 
-  Coco & Co
spisestuen.dk, Lene Tøttrup Strunge
”Den oser af maskulinitet både i tekst, billeder og opskrifter … Jeg er vild med bogen. Med jargonen, livsglæden og kærligheden til god mad og lækre råvarer … Jeg kommer til at bruge bogen til at finde inspiration til at sammensætte råvarer og smag, og så er det bare en lækker bog, man kun kan blive glad i låget af at kigge i.” Læs mere
Madforlivet.dk, Anette Harbech Olesen
” … ærlig talt, det er en hammer god bog, det er mad lige ud af landevejen, fyldt med god smag, og det sender minder tilbage til søndagsmiddagene hos vores bedsteforældre. Det er mad, som vores bedstemødre lavede den, bare bedre. Mine varmeste anbefalinger.”
Bo Bedre, Line Dyrvig
Kogebogen indeholder omkring 80 opskrifter på forskellig mad og drikke, der både er sundt og lækkert og tilberedt på mange forskellige måder. Samtidig er der viden at hente om vine, køkkenredskaber og meget andet.
Mad for livet, Anette Harbech Olesen
Kogebogen Gastromand er en rigtig mandekogebog … Og ærlig talt, det er en hammer god bog, det er mad lige ud af landevejen, fyldt med god smag, og det sender minder tilbage til søndagsmiddagene hos vores bedsteforældre. Det er mad, som vores bedstemødre lavede den, bare bedre. Mine varmeste anbefalinger og en suveræn gaveide til familiens mandlige medlemmer. Læs mere
Frk Sveske
Indpakningen er lækker - simpel hardback med flot kobbertryk. Præsentationen er indbydende. Opskrifterne er prydet med lækre billeder af maden i en ret så æstetisk servering, så også her bliver der kælet for maden og ikke kun, når det gælder råvarer og tilberedning.
Spisestuen
Jeg er vild med bogen. Med jargonen, livsglæden og kærligheden til god mad og lækre råvarer.”
opholdsrum.dk, Daney Ísbjörg Helgadóttir
Hvem har ikke lyst til at proppe sig med brasiliansk kødgryde med bacon, kylling, bønner og chorizopølse? Eller en autentisk irish stew?... Afslutningsvis er der blot til bage at sige, at jeg ingen problemer har med at spise og drikke som en mand, hvis det betyder, at jeg får lov at spise mig gennem alle de fantastiske opskrifter i Gastromands kogebog. Mums – og skål! Læs mere
Mandigt.dk, Chili Klaus
Hele vejen igennem bogen er der lækre illustrationer, både gamle plantetegninger og nyere fotos - fællesnævneren er at det er pisseflot og at kvaliteten i trykket er i top. Det er en helt igennem lækker oplevelse at blive guidet gennem chiliens verden af Chili Klaus.
Grillkokkerier.dk
Denne bog er tæt på toppen og absolut en af de flotteste kogebøger jeg har set i år.
Lektørudtalelse, Peter Martin Jørgensen
Der kommer mange kogebøger, men sjældent nogen hvor smag, madglæde og et stort ventende publikum spiller så meget sammen. Denne bog er et must til kogebogssamlingen.
Sjællandske Medier, Anduin
Således grundigt testet, kan det altså konstateres, at bogen rammer sit publikum, og at opskrifterne er gode og inspirerende, så den er hermed anbefalet som julegave.
Downloads