Gæstebud
Hør uddrag

Gæstebud

Thomas Herman

Politikens Forlag
Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at gøre sig umage med at lave lækker mad fra bunden, som kan nydes ved et smukt dækket bord sammen med mennesker, man har glædet sig til at se. Nu kan du få hjælp af kokken og tv-værten Thomas Herman, der med sin nye kogebog slår et slag for den gode, hjemmelavede gæstemad, hvor man gør lidt ekstra ud af det.

ALT skal gå så hurtigt. Ikke mindst aftenmåltidet i dagligdagen er efterhånden noget, der skal overstås i en fart. Tendensen har bredt sig til, når vi har gæster – det gør ikke noget, hvis det er lidt nemt. Men nu er der en modbevægelse i gang, hvor stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de frembringer måltider, der er en tand ud over det sædvanlige.

Her er Gæstebud den perfekte ledsager i køkkenet. Bogens over 100 retter, der kan sættes sammen til en lækker gæstemenu hjemme i privaten, repræsenterer alt det bedste fra Hermans køkken; på en gang klassiske og moderne, ambitiøse og sofistikerede, men også enkle og rene. Det er snacks, der passer perfekt til en velkomstdrink, forretter, supper, hovedretter med fisk, kød og fjerkræ, grønt tilbehør til de forskellige årstider, lækre desserter og lidt sødt til kaffen. Hertil kommer opskrifter på klassiske saucer, fonder og syltede sager. Herman øser ud af sin viden med grundige forklaringer og lægger samtidig op til, at man selv sammensætter menuer på kryds og tværs, men giver også forslag til færdige menuer.

Med Gæstebud vil Herman gerne gøre sit til, at vi finder ud af at invitere ’til højbords’ igen, så vi som værter bringer omtanke og engagement ind i forberedelserne såvel som i tilstedeværelsen omkring spisebordet.

Bogen er lavet med lækkert udstyr i stort format og med lærredsryg og er gennemillustreret med smukke, stemningsfulde billeder.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 350
Sprog: Dansk
Sideantal: 328
ISBN: 9788740013900
Format: 230x280
Udk. 15. September 2016
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tingkov Design
Fotograf: Kontrast ApS
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Politiken, Keld Koplev
Der er på alle måder gods i Thomas Hermans nyeste opus ... Gæstebud indeholder en rigdom af viden og nydelse.
Hendes Verden
Thomas Herman er detaljernes mester og fuldstændig fantastisk i et køkken … han kan noget helt særligt, når det kommer til mad.
Villa Jylland
Herman slår i sin nye kogebog et slag for den gode, hjemmelavede gæstemad, hvor man gør lidt ekstra ud af det. Når vennerne kommer til middag i weekenden, er der masser af inspiration at hente i den voluminøse kogebog på 23x28 cm med lærredsryg, som er gennemillustreret med stemningsfulde billeder.
Fyens Stiftstidende, Henriette Ankerstjerne Hermann
Med denne bog giver Thomas Herman os almindelige mennesker mulighed for at lave mad på hans niveau.
Gastro, Jesper Uhrup Jensen
100 originale opskrifter fra en rigtig kok. Opskrifter, der udfordrer, men som ikke er umulige … Det er absolut en af årets udgivelser.
Berlingske, Søren Frank
Består bogen så den væsentligste test for enhver kogebog, nemlig om den giver én lyst til at gå i køkkenet? Svaret er ja.
Jysk Fynske, Morten Guldberg
Samlingen af opskrifter er formidable og overraskende enkle at forholde sig til, når man tager dyre og svært opdrivelige ingredienser in mente
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Herman
Grøn kærlighed
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordener

Grøn kærlighed byder på en Læs mere
Feast
100 skønne retter fra Hermanns solskinskøkken. Mange af dem klassikere, som Læs mere