Fremtidsklar
Hør uddrag

Fremtidsklar

Lars Tvede, Nicolai Chen Nielsen

Politikens Forlag
Verden forandrer sig stadigt hastigere, og med den stigende acceleration stiger risikoen for, at vi træffer de forkerte beslutninger, eller at vi ganske enkelt sakker bagud. Løsningen er at navigere effektivt i fremtidens tendenser. Med andre ord skal vi blive fremtidsklar.

I Fremtidsklar skitserer de to forfattere dels et kort over fremtiden, og dels kommer de med bud på, hvad individer og organisationer kan gøre i dag for at navigere i de supertrends, der kommer. De præsenterer de mindsets og værktøjer, der kræves for at blive fremtidsklar, på tværs af otte kritiske områder. Disse omfatter, hvordan man navigerer ud fra ens værdier, udvikler et growth mindset, tænker eksponentielt, maksimerer chancen for succes og bliver mere modstandsdygtig.

Endelig kigger forfatterne ind i fremtidens arbejdsplads, fremtidens organisation og fremtidens ledelse. De beskriver 10 shifts, som organisationer skal igennem for at blive fremtidsklar, herunder at opprioritere værdier, skabe en fleksibel ”on demand”-organisation, gå fra talentstyring til talentaktivering og ikke mindst at lave en menneskecentreret kultur.

Lars Tvede og Nicolai Chen Nielsen har tilsammen rådgivet mere end 200 organisationer, herunder +25 Fortune 500-virksomheder, om ledelsesstrategier, fremtiden og organisatoriske transformationer; udgivet 19 bøger, herunder bestsellere såsom Bobler, bullshit og børsfest, Det kreative samfund, Iværksætter, Supertrends, Leadership at Scale og Return on Ambition; og vundet adskillige iværksætterpriser. De har mere end 30 års erfaring med at hjælpe ledere og organisationer til at forstå, navigere i og drage fordel af fremtidens supertrends. De har brugt de sidste tre år på at bringe ny forskning og deres praktiske erfaring sammen i bogen Fremtidsklar.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 350.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
ISBN: 9788740079234
Format: 151x226
Udk. 22. September 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Børsen , Henrik Ørholst
Giver (næsten) svar på alting; lige fra fremtidens teknologier til ledelse, og hvad vi skal leve af i fremtiden … "Fremtidsklar" er en fascinerende bog. Den er samtidig tankevækkende og er god mod et depressivt verdenssyn. Man bliver både klogere, men endnu vigtigere: Man bliver i godt humør af at læse bogen. Læs mere
Radio Update, Hanne Bæhrentzen
Tak for en både lærerig, og underholdende tur rundt i fremtidsudsigterne.
TOP  ▲
Andre bøger af Lars Tvede, Nicolai Chen Nielsen
Bobler, bullshit og børsfest
Hvordan navigerer man i et børsmarked i krisetid? Lars Tvede har samlet Læs mere
Børshandlens psykologi
Børshandlens psykologi fortæller om de psykologiske fænomener, der Læs mere
Supertrends
Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Lars Tvede Læs mere
Kriser, krak og kaviar
Hvorfor økonomier og børsmarkeder er ustabile, og hvordan du kan forudse de Læs mere
Børshaj
Lars Tvedes liv som hippie, yuppie og nørd, med vilde opture, brutale Læs mere