Frankenstein genfortalt
Hør uddrag

Frankenstein genfortalt

Kenneth Bøgh Andersen

Politikens Forlag
Frankenstein. De fleste har hørt navnet, de færreste har læst bogen.
  Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersens version af Mary Shellys grufulde og tragiske fortælling om videnskabsmanden, der knækker selve livets kode og skaber et levende væsen – med frygtelige konsekvenser til følge.

Frankenstein udkom første gang i 1818, men den medrivende historie er også relevant den dag i dag med temaer om at stå uden for et fællesskab;mennesket over for videnskaben og de fantastiske og farlige muligheder, der følger. I Frankenstein genfortalt er Kenneth Bøgh Andersen tro mod den oprindelige historie, men har gennemskrevet fortællingen med sin særlige fornemmelse for timing, knugende uhygge og spænding. Historien om Frankenstein og hans skabning handler om had og hævn, kærlighed og medfølelse, afmagt og ansvar, død og ødelæggelse – og bliver siddende i læseren længe efter, den sidste side er vendt.

Frankenstein genfortalt er et drama, der leger med livets største spørgsmål og tager læseren – både det store barn og den voksne – med på en rejse, der fører vidt omkring. Helt til verdens ende og ind i de dybeste afgrunde af menneskets sjæl …

Flot gavebog til alle fans af Kenneth Bøgh Andersen og dem, som gerne vil lære Frankenstein at kende – første bind i en planlagt genfortalt-trilogi hvor forfatteren præsenterer og åbner klassiske gyserhistorier op for nye læsere. De følgende bind, Dr. Jekyll & Mr. Hyde og Dracula, er planlagt til udgivelse i 2022.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740072884
Format: ePub
E-bog Udk. 16. september 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Rasmus Jensen Illustration
Forlag: Politikens Forlag
Downloads