Fra koncepterne
Læs uddrag

Fra koncepterne

Mette Fugl

Politikens Forlag
Mette Fugl har i årtier været kendt som en af Danmarks skarpeste journalister - elsket af seerne, frygtet af mange magtfulde politikere for sin evne til at skære ind bag flosklerne og få sandheden frem. I denne erindringsbog fortæller hun med humor og bid om sit fantastiske liv: Om at blive mobbet som barn - og selv mobbe andre. Om et vildt bohemeliv i Paris i 1968, da hun befandt sig midt i ungdomsoprørets arnested med brostenskast og eksperimenter med sex og stoffer. Og om sin kærlighed til Bruxelles, hvorfra hun i over 20 år dækkede små og store begivenheder i hele Europa. Hun tager læseren med ind bag krigens kulisser i Irak og Afghanistan og skildrer gruen efter jordskælvet i Haiti. Hun fortæller om afskeden med Danmarks Radio og om frygten for sit fags fremtid. Mette Fugl skriver også kærligt og nænsomt om at miste sine forældre. Og hun uddeler drøje hug til feministhadere, fundamentalister og andre røvhuller.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 5T 10M
ISBN: 9788740020755
Format: Download MP3
Lydbog udk. 09. January 2015
Indlæst af: Grete Tulinius
Fotograf: Scanpix - Nordfoto
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Amalie Kestler
”Underholdende og vedkommende … en veloplagt og velskrevet bog. Det der gør den fortjent til fem flotte hjerter fra denne anmelder, er, at hun har mere på hjerte end sig selv. Mette Fugl giver den gas med holdninger, som måske er forudsigelige, men begrundede og velturnerede”.
 
 
 
 
 
-  Vejle Amts Folkeblad/Horsens Folkeblad/Fredericia , Arne Mariager
Desværre, jeg kender ikke Mette Fugl. Det er jeg ked af, for jeg tror, hun er en højt begavet, fanden-i-voldsk, vild, men samtidig følsom kvinde. Ikke dårligt at blive skyllet op på en ø, sammen med hende. Den fornemmelse sidder man med efter at have læst hendes erindringsbog ”Fra koncepterne” … På en måde er bogen én lang kommentar til udviklingen i Danmark og verden – formuleret af en meget skarp iagttager og et engageret menneske. Læs mere
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Søren Vormslev
I bogen gør hun, en årgang ' 49, status over en 42 år lang journalistkarriere, som der ingen grund er til at skamme sig over. Hun gjorde en solid bid af tv-mediets udviklingshistorie med og gjorde det i høj grad på sin egen facon … både læsværdig og interessant.
Journalisten, Lotte Kirkeby Hansen
’Fra koncepterne’ er en charmerende pele-mele af kronik, klumme, memoirer, debatindlæg, reportage og essay. Mette Fugl beretter om sin nysgerrige vej ind i journalistikken – og sin vrangvillige vej ud – og de konceptmagere, der har været med til at forvandle den objektive journalistik til en subjektiv, følelsesladet og uansvarlig selfie-journalistik, får hendes krabask at føle. Læs mere
Information, Lasse Jensen
Selv stjernereportere som Mette Fugl, Puk Damsgård og Thomas Ubbesen underlægges nyhedsdramatiske koncepter, der blokerer for de væsentlige fortællinger. Heldigvis skriver de også bøger, der tilbyder os dybde og refleksion. Sluk for fjernsynet og læs dem.
Weekendavisen, Leonora Christine Skov
”Mette Fugl skriver om lige præcis det hun har lyst til … knaldhamrende godt”.
Downloads