Fra blokken
Læs uddrag

Fra blokken

Jonas T. Bengtsson

Politikens Forlag
Lydbogen er indlæst af Jonas T. Bengtsson selv.

Danny, Malik og Christian er alle tre vokset op i den samme betonblok i Københavns nordvestkvarter. De var engang bedste venner, men mens Danny kun er blevet mere kriminel, har Christian og Malik skiftet spor. Christian er blevet politimand og villaejer med kone og børn i Kastrup, og Malik læser til tandlæge og hjælper til i sin fars restaurant.

Danny sidder inde på sjette år efter en voldsdom, da han meget uventet bliver prøveløsladt. Det første, han vil, er at opsøge sine gamle venner, men ingen har set Malik i flere uger, og selvom Christian er politibetjent, er det svært for ham at gøre noget, da han er bundet af regler og love. Dem har Danny nu aldrig set som en begrænsning, så han sætter sig for selv at finde sin forsvundne ven.

Fra blokken er en gribende historie om venskabmellem tre unge mænd, der har samme afsæt i livet, men er gået hver deres vej.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 137.50
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 15M
ISBN: 9788740066586
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. oktober 2020
Indlæst af: Jonas T. Bengtsson
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten
Som hos Tarantino er der smæk for skillingen og fremdrift i plottet. Her er ingen kedelige steder eller klæg selvhøjtidelighed. Bengtssons ambition er sympatisk nok noget så gammeldags som at underholde uden at moralisere.
 
 
 
 
-  Berlingske
... forfatterens blanding af hårdkogt socialrealisme og krimi-noir skuffer ikke. Bengtsson holder stilen til sidste punktum. Jonas T. Bengtsson kan den hårdkogte stil og forvalter den uden at ryste på hånden.
 
 
 
 
-  Søndag
Fra Blokken" er (…) opbygget i en fragmenteret stil, hvor man følger hver af de tre venner i øjebliksbilleder, der både byder på vold og gode miljøbeskrivelser, mens andre er glimt af sjælden ømhed. Sammenligningen med Jakob Ejersbo er stadig helt oplagt, og hvis man er en hund efter både spænding og socialrealisme, er " Fra Blokken" en helt oplagt bog at kaste sig over. Læs mere
Information
Jonas T. Bengtsson har skrevet en kriminalroman med den sociale armod som kulisse, hvor detektiven og hovedpersonen tilfældigvis er en prøveløsladt voldsforbryder. ’Fra blokken’ er en variation på en velkendt genres skabeloner. Man er udmærket underholdt.
Litteratursiden.dk
Hårdtslående og potent roman leveret med udsøgt sprogligt overskud (...) Bengtsson is back. Også i dén grad.
randiglensbo.dk
Fra blokken er en barsk fortælling fra et hårdkogt, kriminelt miljø. Den er virkelig velskrevet og karaktererne er meget overbevisende og troværdige. Jeg har været totalt opslugt af fortællingen og har læst den nærmest uden pauser. Bogen var næsten umulig at lægge fra sig, og nu hvor sidste side er vendt, kører historien stadigvæk i mine tanker. Den har gjort indtryk og bragt mange følelser i spil. Læs mere
 
 
 
 
-  Børsen
En medrivende og rå Nordvest-tragedie
Downloads