Fourth Wing - Bestå ... eller dø
Hør uddrag

Fourth Wing - Bestå ... eller dø

Empyrian-serien 1

Rebecca Yarros

Politikens Forlag
Velkommen til den brutale og elitære verden på Basgiath Krigsakademi, hvor alle har en dagsorden, og hver nat kan være din sidste.

 

Tyveårige Violet Sorrengail skulle have sluttet sig til notarakademiet og det stille liv med bøger og historiefortælling. Nu har generalen, der også er Violets mor, beordret Violet til at slutte sig til de hundrede kandidater, der stræber efter Navarres øverste tinder: livet som dragerytter. Violet er modig men svag, da hun er født med en særlig skrøbelighed som kun få kender til – og drager knytter sig ikke til de sarte, de reducerer dem til aske. Dane Atos, hendes barndomsven, er den eneste på akademiet, der kender Violets hemmelighed, og han er fast besluttet på at tvinge hende ud, inden det er for sent. Samtidig finder de andre kadetter hurtigt ud af, at Violet har familiemæssige forbindelser i Navarres elite, og selvom hun selv ved at det ikke vil komme hende til gode, er jagten gået ind, for der er færre drager end kadetter, og inden året er omme, vil hver anden have forladt akademiet i en kiste. Xaden Riorson, den mest magtfulde og ubarmhjertige kommandør i Rytterkvadranten, er søn af en oprørsleder, som Violets mor har slået hårdt ned på. Hans familie har allerede Violets storebrors liv på samvittigheden, og intet tyder på at Xaden har tænkt sig at stoppe der.

Fourth Wing, første bog i den stort anlagte Empyrian-serie, går lige nu sin sejrsgang verden over, hvor Yarros dominerer bestsellerlisterne – også her i Danmark. Bog to, Iron Flame, udkommer på dansk samtidig med den amerikanske udgave i november.


Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 230.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 624
ISBN: 9788740090383
Serietitel: Empyrian
Nummer i serien: 1
Format: 151x226
Udk. 13. October 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Anders Bruhn Kristensen, Julie Rosendahl
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Rebecca Yarros
Onyx Storm
Rebecca Yarros
DER ER EN STORM PÅ VEJ …
Vær parat til at flyve eller dø i den Læs mere
Iron Flame - Brænd. Det. Ned.
Rebecca Yarros

Iron Flame er andet bind i Empyrian-serien, en sprudlende fantasyserie om Læs mere