Forsvar
Hør uddrag

Forsvar

alle har ret til en god advokat

Danni Travn, Michael Juul Eriksen

Politikens Forlag
Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, og de spektakulære sager har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.

For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det billede har Michael Juul Eriksen til fulde levet op til, når han har forsvaret Jørn 'Jønke' Nielsen, Brian Sandberg, ’tys-tys-kilden’ i Se & Hør-sagen, en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge samt datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, den såkaldte Suldrup-sag.

Derudover har han begrænset skaderne for kendisser som Nicklas Bendtner og Yahya Hassan, da de kom på den forkerte side af loven.

I Forsvar – alle har ret til en dygtig advokat fortæller Michael Juul Eriksen levende om sine allermest spændende sager. Han skildrer de juridiske problemstillinger, går i dybden med sin egen efterforskning, fremmaner dramaet fra retssalene og redegør for, hvorfor alle – også de allermest kriminelle – har krav på et ordentligt forsvar.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
ISBN: 9788740041798
Format: ePub
E-bog Udk. 08. September 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Bogblogger.dk
'Forsvar' giver stof til eftertanke, ligesom den tager os med ind i den spændende verden i landets retssale og giver os indblik i forsvarets arbejde og strategi i forbindelse med en række af de mest bemærkelsesværdige og eksponerede retssager i de senere år. Den er ikke skrevet i et svært juridisk sprog. Snarere tværtimod. Lige ud af posen. Ganske fornuftigt og fængende med en klar rød tråd. Læs mere
lektørudtalelse
Bogen er velfortalt, og Michael Juul Eriksen er direkte og ærlig i synet på forsvareren rolle i enhver sag. God bog om spændende retssager.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Danni Travn, Michael Juul Eriksen
Jeg er kommet for at synge
Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun Læs mere
Fra min faders skygge
Fra min faders skygge er Sebastian Kleins åbenhjertige og rå fortælling om Læs mere