Forførende silke
Hør uddrag

Forførende silke

Loretta Chase

North Audio Publishing
Forførende silke er første bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot om tre ambitiøse søstre, der er villige til at charmere og bedåre sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Men når man er klar til at satse hvad som helst, risikerer man også at tabe det hele. Og Noirot-søstrene må sande, at det også gælder deres hjerter.

Den talentfulde kjolemager Marcelline Noirot er den næste nye stjerne på Londons modehimmel. Og findes der en bedre måde at demonstrere de fortryllende kvaliteter i hendes kjoledesigns på, end ved at kreere en forvandling af Londons hidtil dårligst klædte lady? Hvis Marcelline kan sikre sig hertugen af Clevedons trolovede som eksklusiv kunde, vil det betyde prestige og rigdom for både hende selv og hendes søstre i Huset Noirot. Men for at indfange hans kommende hertuginde, må Marcelline først vinde selveste Clevedons agtelse, og hans standarder er lige så høje, som hans moralske tærskel er … lav.

Gevinsten lader til at være risikoen værd – men for en gangs skyld har den snedige Marcelline forregnet sig. For Clevedons evner for forførelse er lige så uimodståelige som hendes for at designe betagende rober. Det, der begynder som en lille gnist mellem to af Londons mest indædt stædige charmører, slår snart ud i lys, lidenskabelig lue – og infernalsk skandale. Og nu hænger fremtiden for dem begge i en udsøgt, tynd silketråd.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
ISBN: 9788775714803
Serietitel: Søstrene fra Huset Noirot
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 16. May 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Johnny Meier Harboe
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Loretta Chase
Satinsvøbt skandale
Loretta Chase
Satinsvøbt skandale er andet bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere