16
16
16

Kære litteratur- og kulturformidler, bibliotekar eller læsehest

Nedenfor har vi fornøjelsen af at kunne præsentere dig for et udvalg af Politikens Forlags forfattere inden for både fiktion og nonfiktion.
Gå på opdagelse i katalogerne og lad jer inspirere til et besøg. I kan læse om forfatternes aktuelle bøger og se, hvad de kan tale om, og I kan tilrettelægge et foredrag, der passer lige præcis til jer. I finder kontaktinformation på de enkelte forfattere i materialet, så I kan få en direkte dialog om mulighederne.

Pris for foredrag aftaler du direkte med forfatterne. Her er det værd at bemærke, at man jo kan søge forfattercentrumpuljen til arrangementer med forfattere eller oversættere, og at støtten netop gives til honorar for dette.
Se mere her: SøgStatensKunstfond

Eller se en fuld oversigt over Statens Kunstfonds støttemuligheder her: ØvrigeLegater hvor der bl.a. er oplysninger om støtte til huskunstnere, illustratorbesøg, historisk formidling, etc.

Når du har lavet en aftale med en af vores forfattere, sender vi jer gerne en ”forfatterpakke” med
præsentation, pressebilleder og forsider.

Desuden markedsfører vi arrangementer på vores digitale platforme, hvis du blot giver besked om vores forfatteres besøg til kalender@jppol.dk.

Med håbet om nogle inspirerende og fantastiske foredrag ønskes du god læselyst.

Med venlig hilsen
Politikens Forlag