Forbudt kærlighed
Hør uddrag

Forbudt kærlighed

Ai Mi

Politikens Forlag
Jingqiu er barn af den kinesiske kulturrevolution. Hun er kvik, nysgerrig og velbegavet, men hendes forældre er faldet i unåde. Faderen henslæber sit liv i en arbejdslejr, og moderen, der er blevet stemplet som kapitalist, kæmper en hård kamp for at forsørge Jingqiu og hendes to søskende.

Trods familiens dårlige omdømme udvælges den unge kvinde til at deltage i et projekt, der skal fremme Formand Maos ideer. Hun sendes til en lille kinesisk landsby langt ude på landet, hvor hun skal indsamle viden, der skal bruges i en historiebog for skoleelever.

Jingqiu gør sig den allerstørste umage for at falde til og udfylde den rolle, hun er blevet tildelt. Men noget står i vejen for hendes ønske om at efterleve Kulturrevolutionens idealer: Hun forelsker sig. I Jianxin - en ung mand, der er søn af en af de mest magtfulde generaler i det kinesiske samfund.

Kærligheden spirer mellem de to unge mennesker, skønt de begge er klar over, at deres følelser for hinanden er ilde set og aldeles upassende.

Forbudt kærlighed er en smuk og rørende fortælling om forelskelse, glæde, sorg og håb i en dramatisk og mørk periode i Kinas historie.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 75.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740014976
Format: ePub
E-bog Udk. 22. april 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Mørk / Visuel Kommunikation
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  bogrummet.dk, Line
Bogen er utroligt ærlig og troværdig, og vender og drejer alle de dilemmaer en ung kinesisk kvinde står overfor.
 
 
 
 
-  altfordamerne.dk, Louise Engelst
Beskrivelsen af kærligheden, og hvad man vil gøre for sin elskede, er yderst rørende
bogsyn.dk, 
En glimrende udgivelse om naivitet og realisme der skal stå på mål for følelseslivet - eller er det omvendt?
litteratursiden.dk, Maria Björnsdóttir
Bogen indeholder alt det, der skal til for at underholde og forfærde: Uskyldig kærlighed, hårdt arbejde, tradition, tvang og ikke mindst livet under kulturevolutionen i Kina.
Downloads