Foodfanatic Thai
Hør uddrag

Foodfanatic Thai

Nadia Mathiasen

Politikens Forlag
At lave lækker thaimad med autentisk smag behøver hverken at være svært eller tidskrævende. Det viser den populære madblogger og madskribent Nadia Mathiasen i sin nye, lækre og stærkt inspirerende kogebog.
 
I Foodfanatic - Thai tager hun læseren i hånden på samme afslappede og uhøjtidelige facon, som hun selv oplevede det i køkkenet med sin thailandske mor fra en tidlig alder.
 
Bogens budskab er enkelt: Alle kan lære at lave velsmagende mad med afsæt i det thailandske smagsunivers. Foodfanatic - Thai er ikke en grundbog udi det thailandske køkken, men derimod en sikker vej til kulinarisk succes til både travle hverdagsaftener og festlige lejligheder. Med anvendelige opskrifter, gode tips og forslag til genveje samt introduktion til bogens mere eksotiske elementer bliver det nemt at mestre thaikøkkenet.

De mere end 60 opskrifter inkluderer både kendte thaiklassikere, favoritter fra gadekøkkenet og nye fortolkninger af det populære køkken. Lær blandt andet at lave spicy salater og søde og salte streetsnacks eller prøv kræfter med nogle af de thailandske livretter, der har gjort landet til en yndlingsdestination blandt sultne globetrottere. Med opskrifter som dampede blåmuslinger i kokosmælk, helstegt fisk med hjemmelavet chilisauce eller grillspyd med karamelliseret gris er der lagt op til en farverig fest på tallerkenen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740023749
Format: ePub
E-bog Udk. 14. April 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Sarah Coghill
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sanna Sporrong Form
Downloads