Fodbold i sjov og alvor
Hør uddrag

Fodbold i sjov og alvor

Frits Ahlstrøm

Politikens Forlag
Bill Shankly, den legendariske manager i Liverpool FC, var elsket og indimellem også frygtet for sit vid. Næppe nogen anden personlighed i fodbold har været så slagfærdig. Det meste berømte af mange citater er: "Nogen tror, fodbold drejer sig om liv og død. Jeg er meget skuffet over deres holdning. Jeg kan forsikre dem, at det er langt vigtigere."Det blev sagt med et glimt i øjet, men Bill Shankly var så besat af fodbold, at det ikke kan udelukkes, at han virkeligt mente det. Udover fodbold interesserede han sig kun for sin familie. Han holdt én uges ferie om året - og altid på Norbreck Hotel i Blackpool. Hans elskede hustru Nessie har fortalt, at han også tilbragte lidt tid i haven, for eksempel, når græsplænen trængte til at blive slået. Desuden klarede han opvasken, når Liverpool FC havde tabt.

Bill Shankly er kun én af de mange, der har gjort fodbolden sjovere. I denne bog giver Frits Ahlstrøm hundredvis af eksempler på anekdoter og episoder i det spil, der har større interesse end alt andet på jorden - måske med undtagelse af sex. En stor del af dem er fortalt af spillere, trænere, dommere, ledere, fans og journalister, han har mødt verden over som journalist og som pressechef for både UEFA og FIFA igennem snart 50 år.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788740013207
Format: ePub
E-bog Udk. 12. September 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Henriette Wiberg Danielsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Martin Østergaard-Nielsen
Man er tydeligvis i hænderne på en fortæller, der stadig har stor kærlighed til den fodboldverden, han selv voksede op med …
Ekstra Bladet, Jan Jensen
En bog, som jeg varmt kan anbefale til alle, der gerne vil have genopfrisket historierne om alle de store personligheder, der igennem årene har præget klodens bedste og mest udbredte leg. På godt og ondt. 
Lektørudtalelse, Jacob Holm Krogsøe
Fremragende samling af anekdoter fra fodboldens verden der leveres med kløgt og et glimt i øjet.
Journalisten.dk, Lasse Højsgaard
Manden vil fortælle, og han er god til det. Og gu' er det hyggeligt at læse røvere om Bill Shankley og Ballotelli og Carl Skomager og Gunnar Nu og Garrincha og Især hvis man i forvejen har lidt hang til boldspil
Downloads