Flosset
Hør uddrag

Flosset

Cecelia Ahern

Politikens Forlag
I Celestines verden er alt perfekt, og alt skal være perfekt.

Celestine kommer fra en idyllisk familie, hun er smuk, får gode karakterer og har en kæreste, Art, der elsker hende. Hvad mere kan man ønske sig? Flosset foregår i en tid ikke langt fra vores i en verden, hvor det perfekte efterstræbes af alle. Arts far, dommer Crevan, leder et korstog mod de svage, de moralsk forkerte, mod alle de, der forbryder sig mod reglen om at være en perfekt borger. Det er ham, der dømmer og bestemmer, hvem der skal mærkes med det frygtede F, hvis de falder uden for normen. Er man først mærket, skal det kunne ses af alle, og man er udstødt fra samfundet, har begrænsede rettigheder og er shamed for resten af livet.

Da Celestine ser en ældre mand på bussen komme i problemer, tøver hun ikke med at hjælpe ham. Hvad så, hvis han er mærket, han er vel stadig et menneske? Hendes beslutning om at hjælpe den ældre mand stiller Celestine over for sit livs valg: hun må enten benægte, hvad hun har gjort eller stå fast på sine principper med fare for, at hun dermed må vinke farvel til det perfekte liv, hun hidtil har levet – inklusive Art …
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
ISBN: 9788740038811
Format: ePub
E-bog Udk. 07. April 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Marie Kopp
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Krummes krummelurer
.. en pageturner fra side 1. Cecelia Ahern skriver vanvittig godt og dragende.
 
 
 
 
-  Moonlit Madness
..den er tankevækkende – og så er den hamrende underholdende.
Bookeater
Cecilia Ahern lever en rigtig god læse oplevelse, der er spænding fra start og hvert afsluttet kapital gør man lige må læse et til, fordi der hele tiden bygges videre på spændingen.
Bognørden
Selv om jeg måske er et par år over målgruppen, kan jeg på det varmeste anbefale Flosset. Det er en roman, der sætter spor under læsningen samtidig med, at den underholder og fanger læseren i et originalt spor. Så læn dig tilbage og lad dig føre gennem en skøn roman for læsere i mange aldre.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Cecelia Ahern
Perfekt
Celestine er på flugt fra myndighederne, fordi hun ikke længere er PERFEKT. Læs mere