Fløjlsklædt fristelse
Hør uddrag

Fløjlsklædt fristelse

Loretta Chase

North Audio Publishing
Fløjlsklædt fristelse er tredje bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot om tre ambitiøse søstre, der er villige til at charmere og bedåre sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Men når man er klar til at satse hvad som helst, risikerer man også at tabe det hele. Og Noirot-søstrene må sande, at det også gælder deres hjerter.

Den dødsens charmerende markis af Lisburne, Simon Blair, er modstræbende vendt hjem til London af én eneste grund: for at opfylde sine forpligtelser over for familien. Men måske han samtidig får lejlighed til at forføre en vis rødhåret kjolemager? Meget muligt, men Leonie Noirot har ikke i sinde at lade ham få et ben til jorden, optaget som hun er af at forvandle hans kusine, den kedelige lady Gladys, til selskabssæsonens største modesensation.

Leonie har et særligt talent for at trylle kurver – og profit – ud af den blå luft, men Hans Kriminelt Attraktive Nåde er for travlt beskæftiget med at forføre hende til at værdsætte hendes genistreger. Han trænger så sandelig til en lærestreg, og det væddemål, hun udfordrer ham til at indgå, burde én gang for alle give ham en.

I teorien er det en udmærket plan – men Lisburne er ved at blive gevaldigt distraherende, og Leonies sædvanlige, kølige overblik er i fare for at glide hende af hænde som et par silkeunderklæder. Kan det tænkes, at selskabssæsonens mest sensationelle forvandling skal vise sig at blive hendes egen?
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
ISBN: 9788775714841
Serietitel: Søstrene fra Huset Noirot
Nummer i serien: 3
Format: ePub
E-bog Udk. 22. November 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Signe Sejersbøl
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Loretta Chase
En hertug til Clara
Loretta Chase
Den endeløse strøm af friere, der ikke kan skue længere end hendes ( Læs mere
Satinsvøbt skandale
Loretta Chase
Satinsvøbt skandale er andet bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere
Forførende silke
Loretta Chase
Forførende silke er første bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere