Mange vælger fiskeretterne på restauranternes menukort, når de er ude at spise. Danmark er et af de få lande, som er omgivet af hav på næsten alle sider. Og vi danskere elsker da også fisk, men vi er ofte lidt usikre på, hvordan vi skal tilberede dem, eller hvilket tilbehør eller sauce, vi skal servere til fiskeretterne. Det giver Fisk på gaflen dig mange gode og kvalificerede bud på. De mere end 80 lækre opskrifter kommer omkring de forskellige typer af fisk: Saltvandsfisk, torskefisk, fladfisk, laksefisk, ferskvandsfisk, bløddyr og skaldyr. Det er ikke kun opskrifter til de gode middage og
men også til de helt almindelige hverdagsmåltider. Der er sat fokus på, at retterne skal være nemme at gå til og uden de helt store gastronomiske udfordringer. Der er opskrifter på klassiske tilberedninger, men hovedvægten ligger i nyfortolkede og moderne udgaver.
Fisk på gaflen er en praktisk og lækker kogebog, som også byder på opskrifter på gode saucer samt et væld af lækkert tilbehør, som passer godt til fisk. Der er anvisninger til gængse tilberedningsmetoder samt rygning, saltning, syltning og tørring.
Bogen indleder med en gennemgang af de forskellige fiske- og skaldyrstyper med tips til, hvordan man fanger den gode fisk hos fiskehandleren. Der er overskuelige stegtabeller samt oplysninger om sæson for de enkelte fisk.
De smukke fotos er taget af en af Danmarks bedste madfotografer Columbus Leth.
Læs mere
Vælg udgave:
e-bog (epub)
Se flere forhandlere
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788740021837
Format: ePub
E-bog Udk. 16. April 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Bjørn Ortmann Editorial design