Festlige & fantasifulde kageborde
Hør uddrag

Festlige & fantasifulde kageborde

Emil Obel

Politikens Forlag
Bagedyst-vinderen Emil Obel dækker op til fest og farver med smukke og kreative kager, der alle smager fantastisk, og som alle kan bage.

Festlige og fantasifulde kageborde indeholder 40 skønne kager, der er perfekte at nyde i en hyggestund med venner og familie – eller overdådige at servere til den helt store begivenhed. 

Emil har taget udgangspunkt i otte forskellige festtemaer, hvortil han har skabt otte vilde kageborde med dertilhørende opskrifter. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravante temaer lige fra halloween til ’karneval’ og ’rokoko’.  Hvert kapitel indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at lave, andre er lidt mere komplicerede, men alle er skabt med Emils legendariske sans for både smagen og det færdige grafiske resultat.

”Jeg synes, det er sjovt, når kager kan fortælle en historie, og jeg har derfor gjort meget ud af, at både kagernes smag og udseende skal tage dig med ind i kagebordenes universer,” fortæller Emil. For eksempel kan man komme med til teselskab i ’Alice i Eventyrland’, hvor man både bliver budt på enkelt og lækkert hverdagsbagværk i form af klassiske britiske scones og vilde og mere tidskrævende kagekreationer som lagkagen ’Hjerter Dronning’.

Nogle af kagerne er nyfortolkede klassikere, mens andre opskrifter er Emils egne opfindelser, som fx en ny
udgave af hans mesterværk fra finalen i ’Den store bagedyst’ – en selvlysende og edderkoppebefængt lagkage til Halloween.

Opskrifterne i bogen er for alle! Både dem, der elsker at bage, og som måske ønsker lidt udfordringer, og dem, der har brug for en mere enkelt tilgang med supplerende råd i form af tips og tricks til vejledning og teknikker.

Selvom alle kagerne selvfølgelig også kan bages og nydes hver for sig, ønsker Emil med bogen at inspirere
til at skabe fantastiske kageborde med kager, der er en oplevelse ud over det sædvanlige.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
ISBN: 9788740063059
Format: ePub
E-bog Udk. 26. June 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads