Fem år senere
Hør uddrag

Fem år senere

Rebecca Serle

North Audio Publishing
Dannie Kohans liv er minutiøst planlagt, mens Bella, hendes bedste veninde, er hendes diametrale modsætning – vild, lunefuld og med en ukuelig tro på den eneste ene. Men Dannies altomfattende femårsplan bærer tilsyneladende frugt, da hun lander drømmejobbet og bliver forlovet på én og samme dag. Hun har altid været forberedt på alt – bare ikke på det, der sker, da hun falder i søvn samme nat.   


Da hun vågner, befinder hun sig i en fremmed lejlighed, med en ny ring på fingeren og en mystisk mand ved sin side, og det står klart, at noget er helt galt: Kalenderen skriver ikke længere 15. december 2020, men derimod 15. december 2025. Dannie tilbringer kun én time i fremtiden, før hun ved midnatstid vender hjem igen – men det bliver en time, som bliver umulig at ryste af sig. Og Dannie har stadig det egentlige chok i vente, da hun fire år senere møder Bellas nye kæreste, som umiskendeligt ligner manden fra fremtidsvisionen.

Fem år senere er en bagvendt kærlighedshistorie og en moderne romanceklassiker, der udforsker venskab, tab og magi. Det er en fortælling om en kvinde, som ikke overlader noget til tilfældighederne, men som ender med selv at blive en brik i tilfældighedernes spil.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 294
ISBN: 9788775712281
Format: 135x210
Udk. 19. January 2023
42. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Forlag: North Audio Publishing
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Randi Bjerre Høfring
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Rebecca Serle
En magisk aften
Rebecca Serle
Det er en klassisk selskabsleg: Nævn fem personer, døde eller levende, som Læs mere
Den italienske sommer
Rebecca Serle
Da Katy mister sin mor, Carol, mister hun også sin bedste ven. Desuden Læs mere