Feast
Hør uddrag

Feast

Mit solskinskøkken

Thomas Herman

Politikens Forlag
Thomas Hermans nye kogebog indeholder 100 skønne retter fra hans solskinskøkken.

Alle, der kender kokken Thomas Hermans professionelle karriere, ved, hvor meget det danske køkken og vores fantastiske råvarer betyder for ham. Denne bog er udtryk for et andet køkken, en anden kultur og andre smage, som også har en særlig plads i hans hjerte. Det er mad fra et solskinskøkken, fra varmere himmelstrøg. Lette retter med friske råvarer og masser af smag, som er nemme at lave og let bliver til livretter.

Der er supper som Melonsuppe og Minestrone, pasta og ris som Tomatrisotto og Casio e pepe ’ Danese’, fisk og skaldyr som Gambas al ajillo og Stegt pighvar ’Provencale’, grønne småretter som Frittata og Bikinitoast, kød og fjerkræ som Vitello tonatto og Lammekølle bagt med lavendel samt skønne desserter som Tiramisu ’Dulce de leche’ og Mandelkage ’limoncello’. Alt sammen noget, vi kender og har taget til os.

Mange af bogens 100 retter er klassikere, men Thomas Herman har i denne bog lavet dem på sin egen måde med et lille nænsomt tvist. De er ganske enkelt bare lavet sådan, som han og hans familie og venner elsker dem.

”Jeg må desuden gå til bekendelse og indrømme, at mange af retterne i denne bog langt hyppigere ender på middagsbordet end de danske klassikere, og det af den simple årsag at de er lettere at gå til, smager af mere og er friskere,” fortæller Thomas Herman.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
ISBN: 9788740058390
Format: ePub
E-bog Udk. 03. October 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Gastro
Det er årets smukkeste kogebog, men udseende alene giver jo som bekendt kun et forspring på 14 dage. Heldigvis er det tillige en af årets mest anvendelige kogebøger, spækket med opskrifter, man har lyst til.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Herman
Grøn kærlighed
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordener

Grøn kærlighed byder på en Læs mere
Gæstebud
Stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de  Læs mere