Fars dreng
Læs uddrag

Fars dreng

Emelie Schepp

Hr. Ferdinand
Fars dreng er fjerde bind i den internationale bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius.
 
En varm sommeraften ringer den seksårige Jonathan til sin far Sam, der er på vej hjem. Skrækslagen hvisker drengen, at nogen er brudt ind i deres hus. Det er det sidste, Sam hører fra sin søn, inden han forsvinder sporløst. Anklageren Jana Berzelius kobles på den tragiske sag, og sammen med efterforskerne Henrik Levin og Mia Bolander forsøger hun at finde ud af, hvad der er sket med drengen. Sporene går tilbage i familiens fortid, og jo længere tid Jonathan er forsvundet, jo mere involveres Jana personligt. Det går op for hende, at hun skal finde den dreng, og at det haster voldsomt.

Hendes arbejde er at opretholde lov og orden, men hun viger ikke tilbage for at bryde begge dele for at beskytte sig selv og sin voldsomme fortid.

Serien om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den hemmelige fortid har for længst befæstet Emelie Schepp som en af de mest etablerede forfattere på den svenske krimiscene og sikret hende international anerkendelse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 15M
ISBN: 9788740045864
Serietitel: Jana Berzelius
Nummer i serien: 4
Format: Download MP3
Lydbog udk. 27. December 2017
Indlæst af: Louise Davidsen
Forlag: Hr. Ferdinand
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
Et fyrværkeri af spænding og intensitet.
 
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
En krimi med masser af spænding, finurlige overraskelser og en lækkerbisken for læsere med hang til svenske krimier. Emelie Schepp formår at fastholde læseren så bogen er umulig at lægge fra sig, også selvom man skal på arbejde om 4 timer.
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
Fars dreng kan anbefales til krimielskere der sætter pris på spænding, interessante karakterer og et godt plot. Har man tidligere læst de andre i serien vil man uden tvivl elske denne – jeg mener i hvert fald det er den bedste i serien.
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidene, Bente Wiik
En krimi kan rumme mange følelser, hvis bare man er velskrivende og i kontakt med sin forfatterrolle - det er Emelie Schepp … Plop, plop, plop: Som en utæt vandhane insisterer spændingen på at være vedvarende hele bogen igennem.
God-bog.dk
Superspændende. Hun skal nok få prisen som årets bedste krimiforfatter.
Krummeskrummelurer
Både i 2016 og i 2017 blev Emelie Schepp Årets svenske krimiforfatter. Og det er fuldt forståeligt. Hun skriver helt fantastisk. Levende. Beskrivende. Spændende. Sprudlende. Man lægger ikke bogen fra sig, før man er færdig. Og man er fanget i hendes ord.
Randi Glensbo
Fars dreng er en nervepirrende historie. Hele følelsesregisteret er i spil, og man kan slet ikke holde ud at vente på, at sagen bliver opklaret. Man læser og læser. Man holder vejret, man føler med personerne i romanen, og man overraskes af de drejninger, historien tager. Jeg har læst mange krimier det seneste års tid – mange gode krimier – og Fars dreng er helt sikkert en af de allerbedste. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emelie Schepp
Bjørnen sover
Bjørnen sover er syvende bind i serien om Jana Berzelius. Her står Jana Læs mere
Ni liv
Ni liv er en højaktuel spændingsroman om vold og bandekriminalitet. Det er Læs mere
Mester Jakob
Mester Jakob er femte bind i serien om anklager Jana Berzelius.
Mester Læs mere
Hvide spor
Hvide Spor er andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om anklageren Læs mere
Ondt blod
Ondt blod er tredje selvstændige bind i Emelie Schepps internationale Læs mere
Mærket for livet
Mærket for livet (2014) er første del i serien om Jana Berzelius af den Læs mere