Fantasier
Læs uddrag
Hør uddrag

Fantasier

deepdivr

North Audio Publishing
I 2021 har Elisa Lykke og en række kendte danskere udgivet de tre erotiske novellesamlinger Kvindefantasier I, Kvindefantasier II og Mandefantasier (udk. oktober 2021). De fås nu for første gang på tryk i denne smukt og smagfuldt illustrerede samling, krydret med citater fra den erotiske verdenslitteratur.

Interessen for Elisa Lykkes samlinger af kendte mænd og kvinders fantasier har været overvældende stor, og derfor samler forlaget nu novellerne, som ellers kun har været tilgængelige via lyd- og e-bog, i trykt form. Om projektet siger Elisa selv:

”Mænd har jo i årtier haft monopol på den der meget eksplicitte liderlighed, og hele idéen bag novellerne har været at sætte lys på også kvinders seksualitet og vise, at vi er lige så frådende, liderlige og saftige som mænd,” og fortsætter: ”Jeg troede egentlig ikke, at vi var så bornerte, men i alle de henvendelser, jeg har fået, kan jeg mærke, at vi stadigvæk har utrolig meget, vi skal arbejde med," siger Elisa Lykke og fortæller, hvordan mange både mænd og kvinder har henvendt sig til hende med stor taknemmelighed, fordi de har oplevet endelig at få sat ord på deres fantasier og tanker.

Udgivelsen er tænkt som gavebog og er smukt prydet med en rig billedside og citater fra poesien og litteraturen om længsel, kærlighed og sex.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 408
ISBN: 9788775710256
Format: 170x245
Udk. 20. November 2021
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: North Audio Publishing
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af deepdivr
Kvindefantasier IV
Carla Chloe Mickelborg, deepdivr , m.fl.
Nu kommer KVINDEFANTASIER IV, hvor endnu et hold kendte kvinder med pennen Læs mere
Kvindefantasier III
deepdivr
I januar 2021 udgav syv kendte, danske kvinder den dampende hede Læs mere