Evas sidste nat
Hør uddrag

Evas sidste nat

Øbro og Tornbjerg

Politikens Forlag
En ung kvinde bliver skudt i en trappeopgang i Sankt Petersborg. Sammen med den kompromisløse danske journalist Jakob Wilder var hun midt i arbejdet med en afslørende dokumentarfilm, der skulle give genlyd fra København til Kreml. Wilder ved, at han for både hendes og sandhedens skyld må gøre filmen færdig alene.
 
Da Wilder kommer i besiddelse af et gammelt foto, tager begivenhederne en uventet retning. Billedet er taget i Leningrad i 1972 og viser profileringseksperten Katrine Wraas mor, Eva, i selskab med tre mænd. Den ene er i dag skrupelløs forretningsmand med mere end tætte forbindelser til den russiske præsident. Den anden er siden blevet dansk energiminister. Den tredje er ukendt og står med armen om Eva.

Katrine Wraa er på dette tidspunkt suspenderet fra sit job i politiet og er stadig rystet efter nyheden om, at hendes far ikke er hendes biologiske far. Nu kaster hun sig sammen med Jakob Wilder ud i den mest personlige efterforskning i sit liv. Jagten på sandheden om sine forældre. Den bliver ikke det eneste, hun finder.

Evas sidste nat er tredje bind i serien om Katrine Wraa. Forfatterparret Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjerg vandt i 2010 Politikens Store Krimikonkurrence med bestselleren Skrig under vand, der i 2011 blev fulgt op af Djævlens ansigt og i 2014 af Det norske job. Bøgerne er solgt til udgivelse i Tyskland, Holland, Norge, Polen og Island.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
ISBN: 9788740023459
Serietitel: Katrine Wraa-serien
Nummer i serien: 3
Format: 145x220
Udk. 20. July 2015
5. udgave, 4. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Stoltzestudio ApS
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina
En uhyggeligt god krimi
Politiken, Bo Tao Michaëlis
Generer jeg nogen, ud over fundamentalistiske møbelsnedkere og hardcore arkitekter, ved at sige, at "Evas sidste nat" er en nordisk Ikea-krimi? Dette udsagn er faktisk ment som et solidt kompliment. Godt skruet sammen med en finish om, at historien holder vand, selv når sommeren skaber oversvømmelse på grund af klimaforandring Læs mere
 
 
 
 
 
-  LIV
"En rent ud sagt møgunderholdende krimi (…) Siderne vender sig selv!
 
 
 
 
-  Midtjyllands Avis
Ekstra Bladet, Georg Hilton
Den mest spændende og velfortalte krimi fra parret hidtil - fordi det faktisk lykkes at skære et plot, der kombinerer det personlige med det politimæssige, uden at hverken det ene eller andet bliver pludrende fyld uden fokus.
Kristeligt Dagblad, Johannes Møllehave i interview
Det er den bedste krimi jeg nogensinde har læst
Politiken, Bo Tao Michaëlis
Generer jeg nogen, ud over fundamentalistiske møbelsnedkere og hardcore arkitekter, ved at sige, at "Evas sidste nat" er en nordisk Ikea-krimi? Dette udsagn er faktisk ment som et solidt kompliment. Godt skruet sammen med en finish om, at historien holder vand, selv når sommeren skaber oversvømmelse på grund af klimaforandring Læs mere
Overrækkelse af Martha prisen 2015
Øbro og Tornbjerg modtager Martha prisen 2015. Se her overrækkelsen af den fine pris og to meget glade og søde forfattere.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Øbro og Tornbjerg
Det norske job
Dette er fjerde selvstændige bog i bestsellerserien om Katrine Wraa. Læs mere
Pigen og vogteren
Pigen og vogteren er femte bind i serien om Katrine Wraa.
Psykoterapeuten Læs mere
Djævlens ansigt
Djævlens ansigt er andet bind i en serie med profileringseksperten Læs mere
De ustraffede
De ustraffede er sjette bind i serien om Katrine Wraa.
De slap ustraffet. Læs mere
Tunnellen
 En dreng anmelder drabet på sin far. Han ved, hvem der har gjort det – og Læs mere
Trappen
Barndomsminderne skyller ind over Thea i takt med bølgerne i strandkanten, Læs mere
Skrig under vand
Skrig under vand (2010) er første bind i serien om profileringseksperten Læs mere