Et vågent øje
Hør uddrag

Et vågent øje

Fredrik T. Olsson

Hr. Ferdinand
Fredrik T. Olsson debuterede med et brag med Kædens sidste led, og nu er opfølgeren her endelig. Et vågent øje er en såkaldt ‘prequel’, dvs. at den skildrer det, der gik forud for Kædens sidste led.   

Store dele af Sverige rammes pludselig af strømafbrydelse. Kort efter udsættes strategiske mål i resten af verden for elektroniske angreb. Den nyligt afskedigede kryptolog William Sandberg pågribes af sine tidligere kolleger, mistænkt for at stå bag ugerningen.   

Et vågent øje møder vi William og Christina Sandberg tre år før hændelserne i Kædens sidste led. Deres 20-årige datter er sporløst forsvundet. William er nedbrudt og udelukket fra sit job hos Forsvarsministeriet. Christina har smidt sine nøgler ind gennem brevsprækken og er flyttet ud.

Med privatlivet i opløsning og anklaget for et terrorangreb, han ikke har begået, må William forsøge at finde ud af, hvem der egentlig står bag angrebene inden det går helt galt. På hver sin måde indleder han og Christina en desperat jagt på sandheden – en jagt som tvinger dem begge til at konfrontere deres egne dystre minder. Et vågent øje er en spændingsroman om det moderne samfunds sårbarhed, jagten på mening og hvad det egentlig betyder at være i live.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 640
ISBN: 9788772020105
Format: 145x220
Udk. 26. oktober 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Oversætter: Lilian Kingo Kure
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
En vanvittigt spændende roman af svenskeren Fredrik T. Olsson, som forbinder thriller med krimi, og krimi med drama. Læs den.
Bech’s books, Tine Rantzau Bech
Plottet er virkelig godt og meget relevant: om samfundets sårbarhed, når stort set alt bygger på IT og vi er afhængig af dette. Al teknologi kan jo bryde sammen af mange årsager, men i særdeleshed kan teknologi også angribes – og hvad sker der så? ”Et vågent øje” er en roman, der virkelig giver stof til eftertanke – både under og efter læsningen. Læs mere
Et vågent øje
Fredrik T. Olsson debuterede med et brag med Kædens sidste led, og nu er opfølgeren her endelig. Et vågent øje er en såkaldt ‘prequel’, dvs. at den skildrer det, der gik forud for Kædens sidste led.   
Downloads