Et liv med dig
Læs uddrag

Et liv med dig

Johanne Bille

Politikens Forlag
Johanne Bille er klar med sin nye roman, der følger op på den energiske, rå, modige og kompromisløse Når mænd forlader mig.

Den pensionerede elektriker Benny byder den unge Cecilie op til dans på en bar. De danser foran flygelet med hinanden i hænderne, da Benny hvisker en hemmelighed i Cecilies øre.

Aften efter aften deler Benny sin historie med Cecilie, der labber hans fortælling i sig. Det er en elektrisk fortælling om som skibsdreng at forelske sig i stewardessen Flora med den røde kjole, om containerskibets mørke korridorer, om et strengt hierarki og om vold, om hvordan ti dage for den forelskede kan føles som et helt liv.

Ti år senere har Cecilie hjertesorg, da Benny og Floras historie kommer tilbage til hende. Og det er ikke det eneste, der kommer tilbage. For pludselig flytter ekskæresten Mathias ind igen, han mangler et sted at bo, og med ham følger de dynamikker, der egentlig var fortid. Fortællingen fra containerskibet fletter sig ind i Cecilies i takt med, at grænser udviskes. Hvad er vold, og hvad er kærlighed? Hvad er virkelighed, og hvad er fantasi?

Dette undersøger Johanne Bille i Et liv med dig, hvor hun på samme medrivende vis som i Når mænd forlader mig reflekterer over kærlighed og magt, forholdet mellem kønnene og om at være en krop i en usikker verden præget af ulighed.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 28M
ISBN: 9788740068641
Format: Download MP3
Lydbog udk. 14. September 2023
Indlæst af: Sara Line Møller Olsen
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Johanne Bille
Forfatterfantasier
FORFATTERFANTASIER er den seneste samling af erotiske noveller baseret på Læs mere
Julefortællinger
Adam Price, Adam Price , m.fl.
Ti fortællinger om den eventyrlige, omvæltende, kærlige, skrækkelige, varme Læs mere
Når mænd forlader mig
Maria forsøger at finde sin egen stemme som forfatter, men tavsheden falder Læs mere