Et lille liv
Hør uddrag

Et lille liv

Hanya Yanagihara

Politikens Forlag
Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer.

Da fire studiekammerater flytter til New York for at finde vej ind i voksenlivet uden en klink på lommen, drives de frem af deres venskab og ambitioner. Willem drømmer om scenen, den hårdhudede, skarpe JB om et liv med billedkunst, Malcolm frustreres i sine forsøg på at skabe en karriere i et stort arkitektfirma, og den talentfulde, fjerne Jude, som lige har fået sin advokatbestalling, er gruppens centrum. Årene går, og deres forhold farves af både succes og stolthed, men også af den grelleste form for misbrug og overgreb.

Langsomt samler fortællingen sig om Jude, der på en gang er en af New Yorks mest succesrige advokater og et nedbrudt menneske. Han hjemsøges af den barndom, han har brugt hele sit liv på at flygte fra, og hvis traumer, han frygter, vil definere ham for altid.

Med formfuldendt, nærmest overdådig prosa har Hanya Yanagihara skabt et mesterligt portræt af hjertesorg og et mørkt indblik i overgrebets væsen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 800
ISBN: 9788740028324
Format: ePub
E-bog Udk. 18. August 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Anmeldelser og omtale
Bogblogger.dk
Et lille liv er en fremragende roman … Dette er en af de bedste bøger, jeg har læst, og jeg vil anbefale alle at læse den.
 
 
 
 
 
 
-  Politiken, Kim Skotte
”'Et lille liv' er en roman, der skriver helt usædvanligt indgående om venskabet som et livslangt kærlighedsforhold og en roman skrevet af en forfatter, som i ekstrem grad formår at gøre sine figurer levende.”
 
 
 
 
 
 
-  Onsdagsavisen, Maria Bruun Fanø
Det her er den bedste bog, jeg nogensinde har læst ... Bogen har sat sig så dybt i mig, at den kan fremkalde tårer blot ved at tænke på den. Jeg har været angst for, at jeg ikke kan gengive godt nok, hvorfor den her bog er så fantastisk - og ikke mindst vigtig at læse.
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
Læs den for den fantastiske indsigt, fortælling og følsomhed.
 
 
 
 
 
-  Fredericia Dagblad, Arne Mariager
" Et lille liv" er en roman af det helt store internationale format. Man mærker det fra første side. Et anslag, så man fornemmer en Chopin ved tastaturet.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-posten, Christian Møgeltoft
Fremragende: Man smiler, tuder og gyser sig igennem en af efterårssæsonens store læseoplevelser. "Et lille liv" er en gribende historie om venskab, kærlighed og selvhad. Velskrevet, medrivende, uforglemmelig.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Frank Sebastian Hansen
Romanen er en både gribende og en nuanceret skildring af, hvordan venskaber og empati kan redde selv den mest udsatte.
Ud og SE, Maria Gerhardt
Et lille liv gør stort indtryk. Jeg tudede i hvert fald tre gange i løbet af de over 700 sider. Gråden flød bare ud af mig … det er den bedste bog om venskab, jeg endnu har læst.
Lektørudtalelse, Jacob Holm Krogsøe
En kompromisløs, tidløs og fremragende roman … Anbefales på det varmeste.
Frk. Bogorm
”Et lille liv" er den bedste bog, jeg har læst i mange år. Faktisk er det den bedste roman, jeg har læst … LÆS DEN for pokker - og giv den til alle, der ikke bliver skræmt af en 800 siders roman.
Et lille liv
Et lille liv er en af den slags romaner, der fortæller en menneskehistorie, man aldrig glemmer.
6 hjerter fra Politiken.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hanya Yanagihara
Til paradis
Til paradis er en fin de siècle-roman om det amerikanske eksperiment, en Læs mere
Folket i træerne
Folket i træerne er baseret på den virkelige historie om nobelpristager Læs mere