Et fængslende møde
Hør uddrag

Et fængslende møde

Liane Moriarty

Politikens Forlag
Da succesforfatteren Frances Welty drejer op foran porten til helsecenteret Tranquillum House, hvor hun har investeret en lille formue i et kurophold, er hun på sammenbruddets rand. Hendes forlag har lige afvist hendes seneste kærlighedsroman, hendes kæreste har forladt hende uden et ord, og hun er midt i en hedetur fra helvede. Men da de øvrige gæster begynder at ankomme, stiger hendes humør et par grader, og det bliver kun bedre, da hun møder stedets karismatiske ejer og leder, russiske Masha, en statelig kvinde, der har prøvet at dø og synes at vide lige præcis, hvad Frances har brug for.

Men ved hun det, eller skal Frances se at komme væk fra Tranquillum House, mens hun stadig er i stand til det? Det varer ikke længe, før de ni andre gæster begynder at stille sig det samme spørgsmål.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
ISBN: 9788740052350
Format: 145x220
Udk. 06. June 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Ariane Veiergang, Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Familie Journalen, Dorthe Liljensøe
Moriarty spidder elegant helseindustrien og giver dig et godt grin med i købet.
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Moriarty blander fermt og med veloplagt satireingredienserne fra den genre, som Frances har praktiseret, alt imens hun lige så fermt udnytter det mange-foldige perspektiv ... Det bliver til Barbara Cartland med selvironisk turbo, hvis sådan noget overhovedet kan tænkes.
 
 
 
 
-  Politiken, Benedicte Gui De Thurah Huang
Moriarty har sans for genre, og 'Et fængslende møde' befinder sig i smørhullet mellem gådefuld pageturner og romance med dertilhørende happy ending … En thriller med udgangspunkt i samtidens sundhedsregime, selvoptimering og mindfulness. Som i 'Big Little Lies' ser vi normaliteten kæntre, blive vanvittig og dernæst vende tilbage til en tilsyneladende velorganiseret hverdag. Det er en kunst at orkestrere den kurve. Moriarty er tillige en sand mester i at spejle nuet: Plottet byder på alt fra mikrodosering og catfishing til # MeToo-krænkelser og instragramtomhed. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Book me up, Scotty
En dragende roman med mange fortællinger i én … Historien er uforudsigelig og spændende, og den holdt mig fastlænket til sengen – jeg var fuldstændig opslugt fra start til slut.
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Flemming Junker
Stærkt underholdende … Moriarty formår at spidde sine personer præcist og på kærlig vis, og vi føler, at vi lærer dem rigtig godt at kende. Hun veksler også fermt mellem de forskellige synsvinkler og får alligevel historien til at rulle raskt fremad, selv om det er så den ene, så den anden person, vi hører om. Samtidig får Moriarty givet et skarpt syn på dagens samfund, og det er alt sammen både medrivende, til tider ligefrem sjovt, og hele vejen igennem særdeles velskrevet. Absolut en læseværdig bog. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol
Plottet i bogen simpelthen så spændende, at det er næsten umuligt at lægge bogen fra sig … En fængslende roman om forandringer, svigt, savn, sorg, fortrydelse og kærlighed. Den er både fyldt med mystik og overraskelser, og så er det en bog, der har et perfekt afstemt niveau af både humor, varme og alvor. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk
En forrygende roman fyldt med spænding, intriger og drama. Bogen er underholdende og både sjov og nervepirrende. Moriarty er en dygtig fortæller og god til at komponere en historie … Derudover er det skønt, hvor ægte de enkelte personer er beskrevet med alle deres fejl og mangler – særligt dem, de selv oplever de har. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Skrivepulten.dk
Simpelthen så fantastisk at den kom på min top 10 over bedste læste bøger … Vi følge flere forskellige synsvinkler uden at flowet taber pusten, hvilket igen understreger det faktum at Liane Moriarty er en hel fænomenal god historiefortæller … Tankevækkende og interessant læsning.
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
Medrivende læsning … Liane Moriarty har tidligere vist sin imponerende evne til at bringe karakterer til live, og det er endnu mere relevant denne gang.
 
 
 
 
-  Superheltemor.dk
Bogen serverer alle personernes historier i bidder, hvilket gjorde den fængende, men samtidig nem at gå til og fra. Der er en god portion humor, følelser, suspens og samtaler – alt i alt et rigtigt godt bud på en god strandbog!
 
 
 
 
-  Bogliv.dk
Moriarty piller med stor ekspertise de meget forskellige retreatdeltageres psyker og virkeligheder fra hinanden og afsøger, hvad der sker, når vi overlader magten over vores krop og sind til andre.
Alt for Damerne, Marie-Louise Truelsen
Alt for Damerne anbefaler ’Et fængslende møde’ … Forfatteren bag ’Store små løgne’ lukker endnu engang op for en verden fyldt med opspind og odiøse hemmeligheder.
Modemagasinet IN, Anna Møller
Liane Moriarty forstår om nogen at forene den gode historie med en spændende handling og et væld af gode og relatérbare personligheder. Det beviste hun med ' Store små løgne', der hitter som serie på HBO, og det slår hun en fed streg under med den nye 'Et fængslende møde'.
Dansk BiblioteksCenter
Sjov og vanvittig selvudviklings-tour-de-force …Underholdende fra start til slut.
Litteraturhjørnet.dk
Sjov, alvorlig, rørende, fængende … Liane Moriarty evner at skrive om moderne vestlige menneskers problemer og finurligheder med en rammende præcision og detaljerigdom – det er superinteressant.
Liebhaverboligen
Romanen er en sand tidsrøver, da den er forfærdelig svær at lægge fra sig.
RandiGlensbo.dk
’Et fængslende møde’ er som Liane Moriartys andre bøger meget underholdende og der balanceres så fint mellem humor og alvor. Også i denne roman bliver læseren nødt til at forholde sig til forskellige problematikker – de er der i høj grad, selv om de er pakket ind i humor, munterhed og en let tone.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Liane Moriarty
Æbler falder ikke
Æblet falder ikke er en fængslende thriller med psykologisk dybde. Det er Læs mere
Den sidste årsfest
Sophie Honeywell arver uventet sin ekskærestes afdøde tantes hus på den  Læs mere
Store små løgne
Er det mord? En tragisk hændelse? Eller bare forældre, der ikke kan Læs mere
Min mands hemmelighed
Min mands hemmelighed (2014) er en medrivende roman om mørke sandheders Læs mere
Det hun glemte
Niogtyvårige Alice er lykkelig.
Hun er dybt forelsket i sin mand og gravid Læs mere
Vanvittig skyldig
Vanvittig skyldig handler om ægteskab, sex, forældreskab og venskab. Liane Læs mere
Hypnotisørens kærlighed
Hvad gør en mand interessant? Sådan rigtig interessant?

At han er pæn? Læs mere