En ladys håndbog i jagten på lykke
Hør uddrag

En ladys håndbog i jagten på lykke

Sophie Irwin

Hr. Ferdinand
Velkommen til regencytidens London, hvor eventyret venter for den unge heltinde, Kitty Talbot, der mindst af alt forventer at finde kærligheden – men som ender med at møde netop den.


Kitty Talbot er på jagt efter en formue. Eller rettere: en formuende mand. Da hun står tilbage med faderens uoverstigelige gæld, har hun kun tolv uger til at redde familien fra at blive fuldstændig ruineret. Derfor drager hun mod den farligste slagmark i hele England: London i selskabssæsonen. Målet er simpelt: Find en velhavende ungkarl, der kan redde Talbotfamilien fra armod.
Kitty er snarrådig og sikker på, at hun ved, hvad hun går ind til. Det eneste, hun ikke har regnet med, er lord Radcliffe. Radcliffe ser Kitty som den pengebegærlige lykkejæger, hun virkelig er og er fast besluttet på at spolere hendes planer for enhver pris. Lige indtil deres bekendtskab tager en drejning …
En ladys håndbog i jagten på lykke er en strålende debut om en ukonventionel heltinde og en helt igennem dåne værdig ægteskabsintrige.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
ISBN: 9788740090734
Format: 135x210
Udk. 10. January 2024
42. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Emma Graves
Oversætter: Helene Johanne Christensen
Downloads