En højere retfærdighed
Læs uddrag

En højere retfærdighed

Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth

Hr. Ferdinand
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har forliget sig med tanken om, at hans dage i marken er forbi. Hans tid går med at holde forelæsninger og skrive bøger. Den eneste fra teamet, han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra i månedsvis.

Vanja er heller ikke længere en del af rejseholdet; hun har taget et tilfældigt job som kriminalbetjent i Uppsala.  Den seneste måned har hun arbejdet med opklaringen af en serie voldtægter, hvor gerningsmanden sniger sig ind på sine ofre bagfra, bedøver dem, trækker en sæk over ansigtet på dem og fuldbyrder forbrydelsen. Da et af ofrene findes omkommet, involveres rejseholdet, og snart også Sebastian Bergman.

Teamet er igen samlet og tvinges nu til at bilægge de personlige stridigheder for at afsløre den brutale voldtægtsforbryder, som fortsætter med at sprede frygt i Uppsala. Trådene samler sig langsomt, og noget tyder på, at ofrene ikke er tilfældigt udvalgt. Men hvad er sammenhængen? Og hvorfor står flere personer i vejen for opklaringen?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Spilletid: 12T 28M
ISBN: 9788740053104
Nummer i serien: 6
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. November 2018
Indlæst af: Bent Otto Hansen
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Cats, books and coffee, Lotte Eskildsen
“Velskrevet, samfundskritisk og meget, meget spændende. De er imponerende dygtige til at opbygge spændingen samtidigt med at de skildrer alle facetter af deres komplekse karakterer.”
Lokalavisen Nordsjælland
”En gennemarbejdet og spændende krimi med fine skildringer af såvel personer som politimiljøet. Bergmans arbejde som krimipsykolog forklares fint og som der skal være, så er der en overraskende afslutning at glæde sig til.”
 
 
 
 
-  Titlen.dk, Mathias Hou
”Sebastian Bergman er en interessant karakter, der gør læsningen levende. Han er fandenivoldsk, hudløst ærlig og til tider helt uden omsorg over for sine omgivelser … ’En højere retfærdighed’ giver stof til eftertanke … Denne bog lagde jeg ikke villigt fra mig igen, før sidste side var læst.”
 
 
 
 
 
 
-  lidtbedreliv.dk, Janni
"Fantastisk læsning … Hele plottet var skruet ualmindeligt godt sammen, og spændingen blev holdt til det sidste … Den er uhyre spændende.”
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset, Sascha Jensen
”Makkerparret Hjort og Rosenfeldt har gjort den igen. De har begået en vanvittig fantastisk spændende og virkelig grundigt skrevet krimi. Sjette bind lever til fulde op til, hvad vi ved makkerparret kan … ’En højere retfærdighed’ er fuld af overraskelser hele vejen igennem, intet er som du regner med, og den har, lige som de første fem bind, et rigtig godt beskrevet persongalleri, som egentlig kun bliver bedre og bedre, jo mere vi lærer personerne at kende … Det er krimi i verdensklasse.” Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen.dk, Camilla Laugesen
”Plottet holder 100 %. Makkerparret Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt har også denne gang lavet en fremragende krimi, der fanger fra side 1. En sand lækkerbisken for en kræsen krimielsker.”
 
 
 
 
-  Findals krimiside, Jan Findal
”Glimrende krimi … Jeg er meget begejstret for Sebastian Bergman. Det er altid spændende at se, hvad han finder på.”
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Veldrejet, med masser af intelligente plottvister.”
 
 
 
 
-  Drustrups Bogblog, Per Drustrup
”Bag bogen står et par drevne og vildt dygtige historiefortællere. Det er denne bog et godt bevis på sammen seriens tidligere bind, men det gælder også deres manuskripter bag flere Wallander-film og Broen. Historien om voldtægterne fortælles set fra både ofrenes og forbryderens vinkler, og opklaringen foregår med en støt stigende spændingskurve.” Læs mere
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaëlis
”Såre spændende … Krimiens to bagmænd, begge ferme forfattere til kriminelle fjernsynsserier, har leveret en velsmurt, underholdende vare”
Krimisiden.dk, Lone Pedersen
”Hold da op, der er tryk på … Allerede fra første side er jeg fanget ind af Sebastian Bergman og hans store ego … Historien er som altid solidt fortalt, og plottet hænger rigtigt godt sammen. Alt er fortalt på en let og elegant vis, så du bare turbo-læser for at finde opklaringen af gåden.”
Litteratursiden.dk, Anne Grete Jacobsen
”Fremragende serie … Sjette bind i serien om kriminalpsykolog Sebastian Bergman lever til fulde op til forgængerne. Spænding fra første side, et plot fyldt med overraskelser og gode personbeskrivelser.”
Dansk BiblioteksCenter, Lone Krøgh
”Makkerparret Hjorth & Rosenfeldt har igen skrevet en rigtig god krimi, hvor det hele spiller. Plottet, kompositionen, sproget, stemningen og skildringen af de markante personligheder, som Rejseholdet er sammensat af.”
Kriminørd.dk, Ditte Wurtz
”Hjorth og Rosenfeldt gør det igen! En krimi, som indfrier deres læseres forventninger, som lægger sine ord trygt og uhyggeligt omkring et helt igennem gennemarbejdet plot. Hjorth og Rosenfeldt har skruet op for karakterernes indbyrdes dramatik relationsmæssigt og den filosofiske diskussion mellem det gode/onde i mennesket. ’En Højere Retfærdighed’ lykkes på bedste vis – her skuffes man aldrig!” Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth
Manden der ikke var morder
Manden der ikke var morder er første bog i serien med kriminalpsykolog Læs mere
Fjeldgraven
Fjeldgraven er tedje bind i serien med kriminalpsykolog Sebastian Bergman. Læs mere
Disciplen
Disciplen er andet bind i serien med kriminalpsykolog Sebastian Bergman. Læs mere
Den stumme pige
Den stumme pige er fjerde bind i serien med kriminalpsykolog Sebastian Læs mere
Skylden man bærer
Eksperterne i specialenheden Rejseholdet er i dyb krise, efter en af Læs mere
Som man sår
Sebastian Bergmans inderste mørke endevendes i dette syvende og næstsidste Læs mere
De uegnede
De uegnede er femte bind i serien med kriminalpsykolog Sebastian Bergman. Læs mere
Ulvesommer
En død ulv findes med resterne af et menneske i maven uden for Haparanda. Læs mere