En hertug til Clara
Hør uddrag

En hertug til Clara

Loretta Chase

North Audio Publishing
Den endeløse strøm af friere, der ikke kan skue længere end hendes (indrømmet, bjergtagende) ydre, er ved at gå lady Clara Fairfax på nerverne. I ren desperation efter at være andet og mere end en pyntegenstand søger hun tilflugt i velgørenhedsarbejde, og da hun opdager, at et barn er i fare, er der kun ét sted, hun kan søge hjælp: hos den høje og flotte, men irriterende advokat Oliver Radford.

Mod forventning står Radford for at skulle arve en hertugtitel. Men han har aldrig næret noget ønske om at være en del af de højere kredse i det britiske samfund, og selv om den fagre lady Fairfax viser sig at have ben i næsen, passer hun absolut ikke ind i hans planer. Men Clara overvælder selv Radfords ufejlbarlige fornuft, og snart kan en tur op ad kirkegulvet skimtes i horisonten.
Efter vanlige standarder er det et upassende ægteskab for dem begge, men hverken Clara eller Radford har nogensinde ageret efter andres standarder. Vil selskabslivets mest bedårede arving og Londons vanskeligste ungkarl ende med at give efter for deres eget tøjlesløse begær?

En hertug til Clara er fjerde bind i den underholdende serie Søstrene fra Huset Noirot, hvor tre ambitiøse søstre har charmeret og bedåret sig til den anerkendelse i de højere kredse af regencytidens London, som deres evner og hårde arbejde rettelig fortjener. Nu er det deres yndlingskundes tur til at spille i kærlighedens roulette – og indsatsen er hendes hjerte.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
ISBN: 9788775714865
Serietitel: Søstrene fra Huset Noirot
Nummer i serien: 4
Format: ePub
E-bog Udk. 19. December 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Signe Sejersbøl
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Loretta Chase
Fløjlsklædt fristelse
Loretta Chase
Fløjlsklædt fristelse er tredje bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere
Satinsvøbt skandale
Loretta Chase
Satinsvøbt skandale er andet bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere
Forførende silke
Loretta Chase
Forførende silke er første bind i den underholdende serie Søstrene fra Læs mere