En flænge i himlen
Hør uddrag

En flænge i himlen

John Green

Politikens Forlag
”Sidst på vinteren i mit 17. år kom min mor frem til, at jeg var deprimeret. Hun baserede sin diagnose på, at jeg næsten aldrig kom ud af huset, lå det meste af tiden i min seng, læste den samme bog igen og igen, spiste meget lidt og brugte ret meget af min tid på at tænke over døden.”

En flænge i himlen er en roman om alt det største og smukkeste i livet. Hazel har i flere år levet med en alvorlig sygdom og føler sig som en granat, der snart vil detonere. Men så møder hun Augustus og bliver for første gang nogensinde forelsket. Måske er det ikke en tragedie, at vi skal dø. Det er et mirakel, at vi lever.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 130.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740017229
Format: 125x200
Udk. 28. maj 2014
2. udgave, 18. oplag
Indbinding: Paperback
Fotograf: Twentieth Century Fox Film Corporat
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Mørk / Visuel Kommunikation
Oversætter: Nete Harsberg
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  kulturforunge.dk, Signe
Den er humoristisk, sørgelig, sød og – for at sige det mildt – pisse-hamrende god.
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Mette Gaardsted Frandsen
Frimodig humor, fortællesprog med et strøg af intellektualitet og småfilosofiske betragtninger giver tilsammen fortællingen en sofistikeret kant, uden at det bliver prætentiøst. Læsekvaliteten højnes, men historien er bevaret på et livsnært plan i umiddelbar nærkontakt med læserens følelser. Det er indsigtsfuld læsning, som særligt kan anbefales til ældre teenagere. Hver eneste gang jeg åbner en ny bog, ønsker jeg mig en læseoplevelse ud over det sædvanlige. "En flænge i himlen" viste sig som et stjerneskud i ungdomslitteraturen, der opfyldte dette ønske. Læs mere
 
 
 
 
-  Politiken, Steffen Larsen
Fyldt med stille smil og ægte tårer.
Berlingske Tidende, Merete Reinholdt
Intet mindre end fremragende [...] Hvis denne anmelder skulle vælge én bog blandt dette års mange udgivelser at tage med på en øde ø, ville det være amerikanske John Greens "En flænge i himlen" - en ungdomsroman, ja, men også for dem af os, der er gået hen og blevet lidt ældre. Denne bog er nemlig for alle, og den er - ligesom forfatteren formår at vise, at også livet er - intet mindre end lidt af et mirakel [...] Med det mundrette og meget fint oversatte sprog sammen med humoren og den usentimentale barske realisme gør det "En flænge i himlen" til en helstøbt og helvedes vedkommende bog. Læs den! Læs mere
Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Merete Reinholdt
Bogen er en meget tårevædende men gribende bog om unge med kræft, som fortæller om døden, kærligheden og livet på en meget smuk måde. Den kan læses af unge fra 14-15 år.
Sjovforboern.dk, Nønne Lønne Votbotg
En vigtig og vedkommende bog!
Viunge.dk, Julie Degn
"En flænge i himlen" er en utroligt rørende og tankevækkende bog om det største og smukkeste i livet. Den er helt klart værd at læse, hvis du ikke er bange for at græde lidt ad en bog.
ent4you.dk
Hvad enten man er voksen eller ung, så er En flænge i himlen en fantastisk bog at få i hænderne
Lektørudtalelse DBC
Smuk, rørende og hjertegribende roman
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af John Green
Let it snow
John Green, Lauren Myracle , m.fl.
Tindrende hvide snedriver, de fineste gaver, kulørte små juletræskæder, der Læs mere
Will Grayson, Will Grayson
David Levithan, John Green
På en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to Læs mere