23. June 2023

En af Danmarks største krimiforfattere skifter til Politikens Forlag

En af Danmarks største krimiforfattere skifter til Politikens Forlag

Michael Katz Krefeld rykker til Politikens forlag og bliver en del af holdet af bestseller-krimiforfattere som Jussi Adler-Olsen, Sara Blædel, Jens Henrik Jensen, Jesper Stein, Søren Svejstrup, Sissel-Jo Gazan, Julie Hastrup, Kim Faber & Janni Pedersen med flere, der alle har deres gang på Rådhuspladsen.
Michael Katz Krefeld: ”Gennem de seneste år har jeg opbygget et stærkt fundament for mine bøger sammen med Lindhardt og Ringhof, og det er jeg dem meget taknemmelig for. Nu vil jeg gerne se, hvor forfatterskabet kan komme hen. Der er mindst tre Ravn-bøger tilbage, jeg er i gang med nogle nye projekter, og det kræver en ny ramme. Jeg har brug for, at folk omkring mig har ild i øjnene, og det har de på Politikens Forlag”.

Hos Politikens Forlag siger direktør Lene Juul: ”Jeg er meget stolt over, at vi fremover skal udgive Michael Katz Krefelds medrivende krimier. Vi er alle sammen begejstrede for at få en forfatter af hans kaliber med på holdet af stærke krimiforfattere. Han har forstået at skabe karakterer og opbygge universer, som en stor læserskare vender tilbage til igen og igen– samtidig med at den kan alt det, som en krimi skal kunne. Udover det er Michael en hårdtarbejdende og professionel forfatter med dybdegående viden omkring hvad det vil sige at skrive en ægte pageturner. Sammen skal vi fortsætte Ravn-serien og have gang i en masse nye projekter.”
Første udgivelse på Politikens Forlag udkommer i efteråret.

OM FORFATTEREN:
Michael Katz Krefeld debuterede i 2007. Han har vundet flere priser for sine krimier, blandt andet Det Danske Kriminalakademis debutantpris, prisen for bedste danske krimi, Otto B. Lindhart-prisen, Martha-prisen som danskernes yndlingsforfatter, en Mofibo Award for Årets lydbog, årets forfatter, Plusbog – og så har han som den eneste modtaget Krimimessens Publikumspris tre gange.

PRESSEKONTAKT:
Pressechef Christina Zemanova
christina.zemanova@jppol.dk
Mobil: +45 26229860

Gå til News