Emily in Paris
Hør uddrag

Emily in Paris

Catherine Kalengula

Politikens Forlag
Emily in Paris er den første bog i serien om Emily Cooper og hendes glamourøse og sjove liv i den franske hovedstad. Emily forlader sin kæreste og sit trivielle liv i Chicago til fordel for en hverdag i byernes by, Paris, og et arbejde hos det populære reklamebureau, Savoir. En arbejdsplads, der er hverken kedelig eller traditionel, men byder på alt fra selfies, kærlighed, spidse albuer og naturligvis masser af intriger. Emily har ikke nemt ved at falde til, men til gengæld falder hun hurtigt for den hotteste kok i byen, Gabriel, der viser sig at bo i samme lejlighedskompleks som hun. Men kærligheden er ikke helt så lige til, og Emilys første tid i Paris er langt fra så problemfri og Insta-venlig, som hun havde håbet.


I bogen følger vi Emilys første måned i Paris i dagbogsform. Vi bliver klogere på, at et glas Sancerre er ganske almindeligt til morgenmaden, at det er uhørt at møde tidligt på arbejde og hvilke broer i den franske hovedstad, der gør sig bedst til et kys.

Bogen er samtidig en guide til det moderigtige Paris med tips og shopping og så lærer du, hvor og hvordan du tager den perfekte selfie i Paris.

Den populære Netflix-serie, Emily in Paris, toppede top 10-listerne i over 94 lande, og både sæson 3 og 4 er på vej. Emily Cooper bliver spillet af den skønne Lily Collins, der fik sit gennembrud i serien som den fashionable SoMe-ekspert, der til tider har lidt svært ved at være amerikaner i ParisLæs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 149
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740081435
Serietitel: Emily in Paris
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 02. November 2022
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Ida Kirstine Henriksen
Downloads