Emily in Paris Bog 1
Læs uddrag

Emily in Paris Bog 1

Catherine Kalengula

Politikens Forlag
Emily in Paris er den første bog i serien om Emily Cooper og hendes glamourøse og sjove liv i den franske hovedstad. Emily forlader sin kæreste og sit trivielle liv i Chicago til fordel for en hverdag i byernes by, Paris, og et arbejde hos det populære reklamebureau, Savoir. En arbejdsplads, der er hverken kedelig eller traditionel, men byder på alt fra selfies, kærlighed, spidse albuer og naturligvis masser af intriger. Emily har ikke nemt ved at falde til, men til gengæld falder hun hurtigt for den hotteste kok i byen, Gabriel, der viser sig at bo i samme lejlighedskompleks som hun. Men kærligheden er ikke helt så lige til, og Emilys første tid i Paris er langt fra så problemfri og Insta-venlig, som hun havde håbet.


I bogen følger vi Emilys første måned i Paris i dagbogsform. Vi bliver klogere på, at et glas Sancerre er ganske almindeligt til morgenmaden, at det er uhørt at møde tidligt på arbejde og hvilke broer i den franske hovedstad, der gør sig bedst til et kys.

Bogen er samtidig en guide til det moderigtige Paris med tips og shopping og så lærer du, hvor og hvordan du tager den perfekte selfie i Paris.

Netflix-serien Emily in Paris toppede top 10-listerne i over 94 lande. Emily Cooper bliver spillet af den skønne Lily Collins, der fik sit gennembrud i serien som den fashionable SoMe-ekspert.Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 3T 51M
ISBN: 9788740081428
Serietitel: Emily in Paris
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 02. November 2022
Indlæst af: Filippa Suenson
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Ida Kirstine Henriksen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Catherine Kalengula
Emily in Paris Bog 2
Catherine Kalengula
Emily Coopers Paris: Kærlighed, intriger, veninder, selfies og masser af Læs mere