Emelie Schepp (1979) er opvokset i Motala, Sverige. Hun arbejdede som dramatiker, tekstforfatter og projektleder i reklamebranchen, indtil hun i 2013 brød igennem med debutromanen Mærket for livet på eget forlag, og med et salg på over 40.000 eksemplarer af den roman, regnes hun stadig for Sveriges største selvudgiversucces. Schepp modtog i 2016, 2017 og 2018 Crimetime Specsavers Awards læserpris som Årets svenske krimiforfatter.

Tidligere er udkommet fire bøger i serien, der er solgt i over en million eksemplarer i mere end 30 lande: Mærket for livet (bd. 1, da. 2014), Hvide spor (bd. 2, 2015), Ondt blod (bd. 3, da. 2017) og Fars dreng (bd. 4, da. 2017).
Emelie Schepp - Ondt blod
I videoen her fortæller forfatter Emelie Schepp om krimigenren, politikstationen i Norrköbing, og om hvorfra hun henter sin inspiration. Ondt blod er tredje selvstændige bind i Emelie Schepps internationale bestsellerserie.
Emelie Schepp - Ondt blod
Her fortæller Emelie Schepp om sin hovedperson Jana Berzelius i krimien Ondt blod. Ondt blod er tredie bind i serien om Jana Berzelius.
Fars dreng - Emelie Schepp
I videoen her fortæller forfatter Emelie Schepp om krimigenren, politikstationen i Norrköbing, og om hvorfra hun henter sin inspiration.
Fars dreng
Her fortæller Emelie Schepp om sin hovedperson Jana Berzelius i krimien Fars dreng.
TOP  ▲
Bøger af Emelie Schepp
På vej
Mester Jakob
Mester Jakob er en åndløst spændende krimi om identitet, relationer og Læs mere
Fars dreng
En aften ringer den seksårige Jonathan til sin far og hvisker skrækslagent, Læs mere
Ondt blod
Ambulanceredderen Philip Engström gør alt, hvad han kan for at redde en Læs mere
Hvide spor
En iskold vinternat findes en ung kvinde død på et togtoilet. Hendes hænder Læs mere
Mærket for livet
Mærket for livet (2014) er første del i serien om Jana Berzelius af den Læs mere