Dyrekirkegården
Hør uddrag

Dyrekirkegården

Dr. Louis Creeds nye hus føles som det perfekte sted. Stort, gammelt og hyggeligt. Et sted, hvor familien kan falde til ro, hvor børnene kan lege og gå på opdagelse. Maines bakker og marker er flere verdner væk fra Chicagos smogfyldte, farlige gader. Bag huset løber en sirligt holdt sti, som generation efter generation af lokale børn har betrådt på vej ind i skoven for at begrave døde kæledyr. Alvorsfulde børneansigter, højtelskede husdyr. Et trist sted, ja, men det kan umuligt være farligt, være noget, der trænger ind i drømmene og tvinger dig vågen, badet i angstens sved – eller kan det?
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sideantal: 304
ISBN: 9788740048049
Format: ePub
E-bog Udk. 15. March 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bech’s Books
Yderst velskrevet … Får nakkehårene til at rejse sig
 
 
 
 
 
-  FruThulstrup.dk
Bogen er utrolig velskrevet … Jeg har læst den utallige gange, og hver gang bliver jeg lige så bange, eller bange er måske det forkerte ord, men handlingen rører noget i mig … En fin fortælling om døden, om at acceptere at døden er uundgåelig, og hvordan man tackler, eller netop ikke takler døden.
 
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
Old school horror, når det er bedst! … En af Stephen Kings bedste bøger. Udover at den langsomt, men sikkert indhyller læseren i kuldegysende uhygge, så tager den nogle meget vigtige og genkendelige emner op. Og det er netop det genkendelige, der gør den så skræmmende.
Bogblogger.dk
Dette er absolut en King-roman af høj klasse. Der er en underliggende tone af uhygge gennem hele fortællingen, hvor man aldrig helt føler sig sikker på, hvilket skridt bogen tager, og hvor langt ind i mørket King fører læseren … Det er på mange måder en ubehagelig bog, og det er det, som gør den så god … Et must read. Læs mere
Dyrekirkegården
... Bag huset løber en sirligt holdt sti, som generation efter generation af lokale børn har betrådt på vej ind i skoven for at begrave døde kæledyr. Alvorsfulde børneansigter, højtelskede husdyr. Et trist sted, ja, men det kan umuligt være farligt, være noget, der trænger ind i drømmene og tvinger dig vågen, badet i angstens sved – eller kan det? Læs mere
Downloads