DU
Læs uddrag

DU

Caroline Kepnes

Politikens Forlag
Da den håbefulde unge forfatterinde Beck besøger den boghandel, hvor Joe arbejder, falder han med det samme for hende. Beck er alt, hvad Joe nogensinde har ønsket sig - smuk, sej, knivskarp og virkelig sexet. Joe vil have hende for sig selv og stopper ikke, før han får sin vilje. Han bryder ind i hendes lejlighed, stjæler hendes telefon og hacker hendes e-mailkonto - han forvandler sig med andre ord til en stalker.
 
Men Joe er en god fyr, og mens han langsomt tager kontrollen over Becks liv uden hendes viden, kan hun næsten ikke lade være med at falde for den mand, som jo nærmest synes skræddersyet til hende. Så da hendes irriterende kæreste Benji på mystisk vis forsvinder, kan Beck ikke længere modstå Joes tilnærmelser, og sammen tumler de ned i en turbulent affære med dødelig udgang.

Caroline Kepnes' DU er en urovækkende historie om den inderlige passions bagvedliggende mekanik, og fra stalker til kæreste er Joe den ultimative antihelt: skræmmende begavet, indsmigrende og helt og aldeles tiltalende. En spændingsroman, der ligger godt for Gillian Flynn-læseren.

Goodreads
#Pludselig havde jeg sympati for en psykopat - skræmmendemedrivende!#

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Spilletid: 15T 3M
ISBN: 9788740020786
Format: Download MP3
Lydbog udk. 04. November 2014
Indlæst af: Martin Johannes Møller
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Bogen er (sindssygt … ) medrivende, den pirrer éns frygt, og de komplicerede hovedpersoner skildres, så man, trods modvilje, forstår dem. Begge.”
 
 
 
 
 
-  Fyns Amts Avis, Helene Freiberg-Andersen
En medrivende roman med mange forløb og flere perspektiver.
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
Nervepirrende kærlighedshistorie om en tilsyneladende charmerende og belæst ung newyorker-boghandler og en kvindelig kunde.
Daily Mail
”Hvis du kun skal læse en thriller i år, så lad det være denne. Den bliver hos dig længe efter, at du har lagt den fra dig.”
Lektørudtalelse, Sanne Caft
At læse DU er som at se ind i en sjæl med en troldsplint i sig. Det er fængslende og frastødende på en gang. Fortalt i konsekvent jeg-person, får læseren et ubehageligt og fascinerende indblik ind i en forkvaklet sjæl. Skrevet med sproglig overlegenhed. Stemningsmæssigt minder DU om klassikere som Vladimir Nabokovs Lolita eller John Fowles’ Offer for en samler. Konstruktion, fortællevinkel og handlingens pointer som fangenskab, mord og perversitet er ren Fowles… Læs mere
DU
Trailer til DU - er en isnende thriller om uhyggeligt ubønhørligt begær. Den er mere udspekuleret i al sin velkonstruerede forskruethed end noget andet, du nogensinde har læst.
Downloads