Drømme på flugt
Hør uddrag

Drømme på flugt

Hvor tager man hen, når man ikke kan tage hjem?

Elizabeth Laird

Omar er tolv år og bor med sine søskende i den smukke og travle by, Bosra, i Syrien. Omar passer sin skole og hjælper til i onklens butik. Han interesserer sig ikke for politik, men drømmer i stedet om at blive en stor forretningsmand og berømt i hele verden. Omars storebror Musa er derimod involveret med en gruppe politiske aktivister og ønsker inderligt at befri Syrien fra undertrykkelse.

Inden længe begynder bomberne at falde over byen, folk bliver slået ihjel, og Omars familie har intet andet valg end at flygte fra hus og hjem med de få ejendele, de selv kan bære. Men uanset hvor langt  de kører fra Bosra, så følger krigens skygge familien ubønhørligt – og de har til sidst ikke andet valg end at forsøge at undslippe deres hjemland helt. Men hvor tager man hen, når man ikke kan tage hjem? Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
ISBN: 9788740038170
Format: 145x220
Udk. 22. August 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Brian Christensen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Århus Stiftstidende , Viola Frøjk
”Det er de menneskelige konsekvenser, det drejer sig om, og de er af uoverskueligt omfang. Derfor er det en meget rørende bog, der vil få tårerne frem hos de fleste..”
bogoplevelsen.dk
Det er en vigtig bog. Meget vigtig bog. Den fortæller om en verden, som vi på ingen måde kan begribe her i verdens smørhul, men vi skylder at fortælle vores børn om verdens vrangside.
Downloads