Drivhuset
Læs uddrag
Hør uddrag

Drivhuset

Dyrkning, indretning, afslapning

Bente Mortensen, Jesper Carl Corfitzen

Politikens Forlag
Drivhuset er i dag mere end bare et hus i glas, hvor man dyrker lidt spiselige planter.
Det moderne væksthus er blevet en integreret del af havens øvrige liv, hvor man ikke bare kan opleve fantastiske planteglæder, men også skabe sig en oase, hvor man kan dase og slappe af.

Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration til valg af materialer og indretning samt placering i haven. Den gennemgår de forskellige plantetyper og arter, som kan dyrkes i drivhuset, de enkelte planters vækstbetingelser samt formering, dyrkning, pasning og pleje. Endvidere får du alt at vide om drivhusets indeklima, vinteropbevaring af planter, skadevoldere og plantesygdomme. Læs desuden om, hvordan du selv kan høste frø og formere en lang række planter nemt og lavpraktisk.

Drivhuset er en inspirerende og praktisk grundbog for alle, der gerne vil have et glashus i baghaven eller midt i byen, hvor man kan opleve glæden ved at dyrke sine egne frugter, grøntsager og prydplanter – og hvor man kan nyde livet.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 270
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740025262
Format: 190x250
Udk. 15. March 2016
1. udgave, 5. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Kenneth Schultz
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Downloads