Drengen i mørket
Hør uddrag

Drengen i mørket

Anne-Sophie Lunding-Sørensen

Politikens Forlag
Denne medrivende spændingsroman er på en og samme tid en kærligt undersøgende og barsk fortælling om at komme på benene igen, når livet udfordrer os.

Vivian Storm er advokat, i tidlig overgangsalder, liberalist og grundlægger af Storm Consulting, et detektivbureau i Sydhavnen. Hun har et hemmeligt crush på sin assistent, den smukke Bjørn Molin, som er antropologistuderende med specialeblokering. Storm Consulting nærmer sig konkurs, da Vivian får en indbringende opgave: at finde Ludomir Draga, en forsvunden halvbror til den hovedrige polske arving Olga Draga. Det viser sig snart, at Ludo er en ung mand, hvis farlige og ekstravagante livsstil giver ham mange fjender. Eftersøgningsarbejdet i København bringer Bjørn og Vivian i selskab med hjemløse immigranter, sugar datere, pushere og magtfulde mænd.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen skriver med både humor og stor empati i vild og underholdende roman om vores allesammens nye yndlingsdetektiv, Vivian Storm.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740083484
Serietitel: Storm og Molin-serien
Nummer i serien: 1
Format: ePub
E-bog Udk. 07. March 2023
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken , Sophie Engberg Sonne
En imponerende bedrift … faktisk tog jeg mig selv i at ærgre mig, da jeg nåede til sidste side, fordi jeg gerne ville læse mere. Så bare sæt Storm & Molin i gang med næste omgang opklaringsarbejde!
Litteratursiden.dk
Med de to velbeskrevne hovedkarakterer Storm og Molin har Anne-Sophie Lunding-Sørensen skabt et godt fundament for en lovende serie … holder læseren fast til sidste side.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anne-Sophie Lunding-Sørensen
Sanatoriet
1929. En kvindelig psykoanalytiker skal stoppe en selvmordsepidemi på et Læs mere