Dømt
Læs uddrag

Dømt

Degnbol & Winther

Politikens Forlag
Et lille landsbysamfund på Djursland er på den anden ende, da en tidligere dømt pludselig flytter ind.

En ung kvinde dræbes i sin lejlighed i Aarhus. Fire år senere løslades Lars Emil, der dengang blev dømt skyldig. En anden har tilstået. Lars Emil er en fri mand.

I den lille landsby Roslinge på Djursland står Lars Emils nye kone Kira og deres lille datter klar til at byde ham velkommen hjem. Men de er også de eneste. For hvem vil bo i nærheden af en mand med så belastet et rygte?

Frygten indtager landsbyen og udløser trusler og oprør. Og da endnu et drab finder sted, denne gang midt i fredelige Roslinge, er det lille lokalsamfund tæt på kogepunktet.

Kriminalkommissær Thea Krogh fra Østjyllands Politi hentes til Djursland for at opklare sagen i tæt samarbejde med lokalbetjenten Bjørn. Imens forsøger den lokale sognepræst, Thorkild Christensen, at få verden til at give mening igen. For en frikendt er vel fri?

Dømt handler om forsoning, skyld, tilgivelse, rummelighed – og ikke mindst om kærlighed i alle dens komplekse afskygninger.

Forfatterduoen Degnbol & Winther består af Kenneth Degnbol (f. 1972, cand.mag. i musik og historie) og Dagmar Winther (f. 1980, journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole). Parret debuterede som krimiforfattere i 2014 med Forkynderen / The Preacher, udgivet under pseudonymet Sander Jakobsen på det engelske forlag Little, Brown and Company og solgt til 12 lande. Parret er gift og bor med deres børn på Djursland, hvor de arbejder som henholdsvis højskoleforstander og højskolelærer.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 169
Sprog: Dansk
Spilletid: 11T 20M
ISBN: 9788740078343
Serietitel: Djursland-serien
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 10. March 2022
Indlæst af: Lars Bom
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
En psykologisk krimi med en udfordrende eksistentiel tese
Randiglensbo.dk
Dømt er en velskrevet krimi med et persongalleri, der har dybde og er autentisk og interessant.
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardsvig
Krimien Dømt er en vel-skrevet, spændende, udspe-kuleret, voldsom og veltænkt mordefterforskningshistorie og menneskeskæbnefortæl-ling med stærke følelser.
 
 
 
 
-  Bogglaede (IG)
Spændende, overraskende og bestemt fremragende.
Bogsyn.dk
Udover at være spændende med gode delplots undervejs, så har bogen også gode historier at fortæller om menneskelige reaktioner fra overbærenhed, til nyfigenhed og landlig småborgerlighed.
 
 
 
 
 
-  krimiormen.wixsite.com
'Dømt' er vanvittig godt konstrueret og fængslede mig hele vejen igennem, med gode plottwists og spændende, udspekuleret, voldsom og veltænkt mordefterforskningshistorie og menneskeskæbnefortællinger med stærke følelser.
Mydailyspace.dk
‘Dømt’ af Winther & Degnbol er en fængende krimi om et lille lokalsamfund på Djursland og deres mørke hemmeligheder.
Downloads