Dødemandsbugten
Hør uddrag

Dødemandsbugten

Thomas Rathsack

Politikens Forlag
Dødemandsbugten er tredje bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Michael Plessner.

Årtiers hårdeste vinter hærger Grønland, hvor jægersoldaten Michael Plessner har slået sig ned i hovedstaden Nuuk efter en personlig tragedie.

Et slædehold fra den danske Siriuspatrulje meldes savnet og formodes at være frosset ihjel i en voldsom snestorm. En af de savnede er tidligere jægersoldat og Plessners bedste ven.

Maliki, kvindelig geolog og ekspeditionsleder, kommer i besiddelse af oplysninger, der tyder på, at han er i live, og at snestormen ikke er den virkelige årsag til slædeholdets forsvinden.

Fast besluttet på ikke at lade sin ven i stikken begiver Plessner sig sammen med Maliki til verdens største nationalpark for at lede efter ham.

Plessner erfarer dog hurtigt, at nogen for hver en pris vil forhindre deres redningsaktion. Han og Maliki suges ind i en verden af narkogangstere, korrupte politikere, et forbrydersyndikatog en fremmed efterretningstjeneste, som alle viser sig at være kontrolleret af én kynisk og grådig overmagt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
ISBN: 9788740016987
Serietitel: Plessner-serien
Nummer i serien: 3
Format: ePub
E-bog Udk. 17. November 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
UgeAvisen NordFyn
Thomas Rathsack skriver handlingsmættet og medrivende med stor baggrundsviden og kendskab til sit stof … ’Dødemandsbugten’ er for alle læsere, der kan lide god action og fine beskrivelser af den voldsomme natur.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Arktisk noir af høj kvalitet "Dødemandsbugten" er, som de to foregående, "Shadow Army" og "Sort daggry", en action-thriller med højt tempo, skrevet af en forfatter med jægersoldatens hjørne af virkeligheden i blodet. Her sættes der pris på professionalitet, tillid og kammeratskab, der har stået deres prøve under ild….Som tidligere er der lagt op til betydelige macho-bedrifter pr. stedfortræder derhjemme i sofaen. Rathsack kan sagtens klare sig mod store genre-kolleger som britiske Andy McNab og amerikanske Tom Clancy. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Politiken, Rasmus Bech
Kors hvor er det her skrevet mange gange, men det her er virkelig bogen, som drengerøve ikke kan lægge fra sig … en topspændende bog.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, George Hilton
Siger man Rathsack, siger man samtidig action, bang-tju og et godt plot. I sin tredje thriller med jægersoldaten Michael Plessner som hårdtslående midtpunkt befinder vi os i det nordlige Grønland, hvor Siriuspatruljen i bogstaveligste forstand er gået kold.
Herfra udvikler sig en forrygende handling, som med lidt levende og blodig fantasi kunne været hentet fra den skinbarlige… Rathsack skriver godt - kort og hårdt. Det er ikke den store videnskab eller fortænkte scener, men fed underholdning. Læs mere
 
 
 
 
-  Bognørden.dk
romanen er altså herligt levende, figurer og handling er rigtig fint spundet ind i dette hårde univers, og så måtte jeg bare læse en side mere - og en mere, for jeg var top underholdt fra start til slut. Jeg har som sagt ikke læst de to foregående, jeg kan derfor garantere, at nye læsere vil kunne starte her. Forfatteren har evnet, at formidle figurerne således, at læseren udover at få vakt interessen for fortiden, også med lethed kan følge med. Om du har ventet på nyt fra/om jægersoldaten eller dette også er dit første møde, så garantere jeg hårdtslående spænding. Læs mere
 
 
 
 
-  Berlingske Tidende, Merete Reinholdt
Det er effektivt og ganske godt skruet sammen. Rathsack, der selv er tidligere jægersoldat, formår at servere en kuldegysende og svedig thriller, hvor man både får en masse at vide om Grønland, om råstofudvinding, udenlandske investorer, polske pushere og jægersoldater, og hvor man samtidig er godt underholdt undervejs. Dette tredje bind i serien om jægersoldaten Michael Plessner er effektivt og ærligt på den helt ukrukkede måde. Læs mere
Weekendavisen , Louise Windfeld-Høeberg
Thomas Rathsack er i forrygende thrillerform i sin tredje roman. Den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack har gjort det igen: Skrevet en hæsblæsende spændingsroman ladet med en elitesoldats nøgterne betragtninger, mavefornemmelser og den kroniske vågnen-op-femminutter-før-vækkeuret-ringer.
Rathsack skriver sig for alvor varm i islandskabet med den ætsende realisme, der kendetegner hans særlige stil. Kernen er soldaterhåndværket og elitesoldatens nørdede, blodige, svedige verden.… Dødemandsbugten er solid machounderholdning. Læs mere
Krigeren.dk, Jeanette Serritzlev
For læsere, der blev fan af Michael Plessner i Shadow Army, er der ingen grund til at frygte, at begejstringen vil dale... det er velskrevet underholdning i højt tempo. Nye læsere kan også sagtens begynde her...På tredje bog kan man godt kalde det en Rathsack Classic. Du er stadig i godt selskab med Michael Plessner. Læs mere
God-bog.dk, Ib Ahnfeldt
Rathsack skriver godt, og hans plot er gennemarbejdet, så der er spænding for alle pengene. Denne roman kunne være skrevet af Alistair MacLean ... men det er altså Rathsack, som er kommet op i den liga. Jeg skal også læse hans næste bog og mærke adrenalinen.
Lektørudtalelse, Per Drustrup Larsen
”I familie med James Bond uden højtravende teknologi og de hurtige biler, samt helten fra Andy McBan og Tom Clancy… Anbefales på det varmeste som en iskold og effektiv spændingsbog på højt internationalt niveau.”
Dødemandsbugten
Dødemandsbugten er tredje bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Michael Plessner.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Rathsack
Kollaps
Den tidligere jægersoldat Michael Plessner er i Rusland for at undervise en Læs mere
Attitude
Den personlige attitude er ofte udslagsgivende for succes eller fiasko.  Læs mere
Djævlens døtre
Fjerde bind i Thomas Rathsacks hæsblæsende thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Sort daggry
Sort daggry er andet bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om jægersoldaten Læs mere
Shadow Army
Shadow Army er første bind i Thomas Rathsacks thrillerserie om Læs mere
Stærk under pres
Har du og dit team brug for at præstere optimalt under pres? I denne bog Læs mere