Dødelig alvor
Hør uddrag

Dødelig alvor

Politikens Forlag
Dødelig alvor (2012) er en novellesamling med krimibidrag af blandt andre Sara Blædel, Arne Dahl, Leif Davidsen, Sissel-Jo Gazan og Håkan Nesser.

I juni 2011 udgav Politikens Forlag spændings- og krimiantologien Liv for liv til fordel for Dansk Flygtningehjælp, hvortil syv danske forfattere fra Politikens Forlag leverede kriminoveller. Salget af Liv for liv gik over al forventning, og den samlede donation fra forfattere, forlag og forhandlere er nu oppe på næsten 367.000 kr. Dansk Flygtningehjælp har valgt at lade pengene gå til organisationens arbejde for flygtninge i Den demokratiske Republik Congo. Midlerne anvendes i området Dungu i distriktet Haut Uélé i det nordøstlige Congo, hvor mere end 100.000 mennesker er drevet på flugt fra deres hjem. Mange af dem er børn, der har behov for en mere stabil hverdag med undervisning og leg.

Efterfølgende har Politikens Forlag udgivet Dødelig alvor til fordel for Læger uden Grænser, og denne gang har endnu flere bidragydere tilbudt at donere en del af deres honorar til indsamlingen.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 75.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 338
ISBN: 9788740003789
Format: 145x220
Udk. 26. juni 2012
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Hans Larsen, Mich Vraa, Poul Bratbjerg Hansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Marie Louise Toksvig
... et stærkt hold af skandinaviske spændingsforfattere, der sikrer både kvalitet og variation.
 
 
 
 
-  Eurowoman, Susanne Knutzen
... passer fint til en aftenlæsning, hvor du kan nå at gå i gang og få afslutningen på en historie inden dynerne kalder - perfekt
Krimi-Cirklen, Finn Hansen
Virkelige små perler fra alle som én
Downloads