Ditte Ingemann er passioneret madelsker med et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Ditte står bag madbloggen The Food Club, har 190.000 følgere på Instagram og arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler, hvor hun især er optaget af det grønne og vegetariske køkken. Ditte har skrevet en lang række bøger og stået bag succeserne Vegetar (2016), Salatsnedker (2017) og Krydret skrevet i samarbejde med Anne Hjernøe (2018). Har senest skrevet Hverdagsvegetar (2020). 
 
Vegetar
Vi danskere er kødelskere med stort K, men både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken, madskribenten og grøntsagseksperten Ditte Ingemanns mission at gøre os danskere til grøntelskere med stort G.
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget mere – faktisk er Ditte Ingemann, der selv spiser salat hver dag, tilbøjelig til at mene, at en salat kan ALT. 
Krydret
To af landets mest populære madskribenter fandt ud af, at deres mad passer godt sammen, og de har i denne smukke bog slået sig sammen og lavet lækker, velsmagende mad med varme krydderier.
TOP  ▲
Bøger af Ditte Ingemann
Vegetar
Både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken Læs mere
Hverdagsvegetar
Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske Læs mere
Krydret
Med en fælles passion for sund mad med varme krydderier og vægt på det Læs mere
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget Læs mere