Det skal føles godt
Hør uddrag

Det skal føles godt

Ole Henriksen, Tina Jøhnk Christensen

Når man er en lille, spinkel dreng fra Nibe, der bliver mobbet af de andre i klassen for sine anderledes interesser og desuden har en lærer, der spærrer vejen til realskolen, er succes i livet ikke nogen selvfølge. På et tidspunkt overvejede Ole Henriksen at tage sit eget liv. Men som bekendt fandt han sin helt egen vej – ved hårdt arbejde og ved at mobilisere en indre drivkraft, der ikke blot gav ham forretningsmæssig succes, men også gjorde ham til et usædvanligt lykkeligt menneske.

Nu afslører han hemmeligheden bag sin succes, så også andre kan få det optimale ud af deres liv og udnytte muligheder, som ingen andre kan se, både på det professionelle og det personlige plan.

Med sin legendariske evne til at se det positive i alting takker Ole Henriksen i dag sin forhadte lærer, fordi hun ikke troede på, at han kunne, og dermed ansporede ham til at bevise det modsatte.

De egenskaber, som det krævede, har han haft brug for mange gange siden, både professionelt og i sit privatliv. Fx da hans kærlighedsforhold til en 10 år ældre filmskaber med psykopatiske træk og misbrugsproblemer udviklede sig til et voldshelvede, der tvang ham til at gå under jorden.

Ole Henriksens nye bog Det skal føles godt er ikke bare en selvbiografi, men også en inspirationsbog, der analytisk, varmt og menneskeligt beskriver, hvordan man graver dybt i sig selv for at finde motivationen og styrken til ikke blot at overleve, når verden går én i mod, men også til at bryde ud af onde cirkler, turde sætte sig store mål og systematisk arbejde sig frem mod dem.

Fx afslører han, hvordan han trin for trin kommer videre, når han begår fejl (for det gør alle). Hvordan man holder hovedet koldt, når man er bange. Hvordan man opbygger en solid tro på sig selv og bevarer den, når man bliver mødt af andres tvivl. Hvordan man sørger for at holde fast i sit autentiske jeg og sine egne værdier i modgang, så man kan se sig selv i øjnene. Og vigtigheden af at passe på sin krop og sin hjerne hver eneste dag, så man har stamina og overskud.

Som læser får man indblik i hidtil ukendte sider af Ole Henriksens eventyrlige liv og alt, hvad det har lært ham. Fortalt af Ole selv gennem mange måneders samtaler hen over køkkenbordet til den danske journalist Tina Jøhnk Christensen, der ligesom Ole har base i Los Angeles.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
ISBN: 9788740052664
Format: ePub
E-bog Udk. 17. October 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Bognørden
Rig mulighed for at lade sig inspirere af denne herlige mand. Vi har brug for flere af hans slags, både i erhvervslivet og i privatsfæren.
 
 
 
 
 
-  Henriette’s blog
En bog fyldt med energi og kærlighed … man bliver krammet.
Randiglensbo.dk
Bogen er virkelig inspirerende læsning. Mens man læser, får man smil på læben, for Ole Henriksens positivitet fornægter sig ikke – den stråler ud fra alle bogens kapitler. Da jeg begyndte at læse bogen, bestemte jeg mig for at rationere læsningen lidt, så jeg kunne læse nogle sider ad gangen som et lille positivt indspark. Det gik også fint – i nogen tid. Men på et tidspunkt måtte jeg overgive mig og læse videre uden begrænsninger. Jeg har nydt at læse bogen – I love it. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bøger.org
En fantastisk inspirerende bog … meget dramatisk, samt sjov, underholdende og hjertelig varm.
 
 
 
 
-  Emmas bogreol
En livsbekræftende og ikke mindst hjertevarm bog.
Downloads