Det Kærlige Måltid
Læs uddrag
Hør uddrag

Det Kærlige Måltid

Det Kærlige Måltid

Politikens Forlag
Et måltid mad er meget mere end kulhydrater og kalorier. Mad er kærlig omsorg, samvær og fællesskab. Både når vi tilbereder den, og når vi samles for at spise sammen. Men mad kan også blive en stor udfordring. Det kræver overskud at købe ind, vælge de gode råvarer og bagefter stå i køkkenet.

Derfor går unge frivillige hver uge i køkkenet hos Det Kærlige Måltid for at tilberede farverige og nærende måltider til sygdomsramte familier. Det giver dem muligheden for at være en del af et værdifuldt fællesskab, få nye køkkenkompetencer og at opleve glæden ved at hjælpe andre. De unge frivillige er en blanding af ressourcestærke og sårbare unge.

Hver uge leveres fire hovedmåltider samt en nærende suppe og en dessert til døren hos modtagerne sammen med et håndskrevet kort fra de unge, der har lavet maden og pakket den. Siden organisationens blev stiftet i 2019, er der udbragt 35.000 måltider til medborgere, der er er ramt af akut livstruende sygdom eller traume, og som derfor mangler energi og overskud til selv at lave lækker og nærende mad.

Overskuddet fra salget af denne kogebog går ubeskåret til nonprofitorganisationen Det Kærlige Måltid. Bogen er støttet af firmaer og fonde, og forlaget tjener ikke penge på bogen.

Kogebogen indeholder de bedste opskrifter fra Det Kærlige Måltid samt lækre opskrifter af nogle af Danmarks mest kendte kogebogsforfattere: Anne Hjernøe, Kirsten Skaarup, Claus Dalby, Ditte Ingemann, Anette Harbech Olesen, Tobias Hamann

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740079241
Format: 190x250
Udk. 29. September 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Sara Galbiati
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sabine Brandt Studio
Downloads