Den usynlige vogter
Hør uddrag

Den usynlige vogter

Dolores Redondo

Hr. Ferdinand
Det er få romaner, hvor man oplever et så stærkt behov for at vide, hvad der står på næste side. Kraftfuld og stærk. Gå ikke glip af den.” – El Periódico

Ainhoa Elizasu var basajaun’ens andet offer, selv om pressen på det tidspunkt endnu ikke omtalte morderen sådan. Det var først lidt senere, da det kom frem, at der rundt om ligene var blevet fundet dyrehår, hudrester og nogle mærkelige spor, der ikke så ud til at stamme fra et menneske. Desuden syntes en dyster renselsesceremoni at have fundet sted. En ældgammel ond, jordisk urkraft havde mærket disse unge pigers kroppe: Deres tøj var flænset i stykker, kønsbehåringen var barberet af, og hænderne var anbragt i en jomfruelig stilling.

Politikommissær Amaia Salazar bliver udpeget til at lede efterforskningen, og den bringer hende tilbage til den landsby, hvor hun blev født. Et sted hun havde håbet aldrig at gense. Amaia kæmper ikke blot med opklaringen af den komplicerede og grusomme sag, men også med dystre hemmeligheder fra sin egen fortid.

Den usynlige vogter er første bind i en ny spansk spændingstrilogi. Den velskrevne trilogi byder på intens spænding, og udspiller sig samtidig i en varm og autentisk atmosfære. Den foregår i den smukke og mystiske Baztán-dal i Baskerlandet i det nordlige Spanien.

“man har mere end svært ved at slippe den konstant fascinerende læsning. Eneste trøst efter sidste side er, at der heldigvis er to bind mere på vej fra dalen. Jeg kan næsten ikke vente.” – Politiken ***** [5 hjerter] (om Den usynlige vogter, bind 1)

“Dolores Redondo har sat en milepæl inden for den spanske spændingsromans historie.” – El Mundo

“Sikke en roman! Den er fantastisk. Du kan ikke holde op med at læse, og når du er færdig ville du ønske, at den fortsatte.” – El País

Dolores Redondo er født i 1969. Den usynlige vogter er hendes debut som forfatter. Hendes Baztan-trilogi, som indledes med Den usynlige vogter, er solgt i mere end en million eksemplarer i Spanien og er oversat til over 30 sprog.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sideantal: 342
ISBN: 9788793166479
Format: ePub
E-bog Udk. 19. February 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dolores Redondo
Alt dette vil jeg give dig
Spaniens bedst sælgende forfatter er tilbage med en stærk spændingsroman om Læs mere
Offergaven
Et tragisk dødsfald i Elizondo-dalen virker mistænkeligt: En lille pige, Læs mere
De glemte børn
”Et selvmordsbrev,” foreslog Amaia. 
”Ikke helt nøjagtigt,” sagde Padua og Læs mere