Den tavse patient
Hør uddrag

Den tavse patient

Alex Michaelides

Hr. Ferdinand
Alicia Berenson lever et celebert liv som anerkendt kunstmaler. Hun er gift med en kendt modefotograf, bor i et stort hus på en prominent adresse i London, og på overfladen er hendes liv perfekt. Men en aften da Alicias mand Gabriel kommer hjem fra arbejde, skyder Alicia ham fem gange i hovedet, hvorefter hun nægter at tale.

Alicias tavshed og øvrige totale fravær af forklaring forvandler en tragedie i hjemmet til noget langt større, et mysterium der fanger offentlighedens interesse og gør Alicia berygtet. Hendes kunstværker handles pludselig for uhyrlige summer, og hun, den tavse patient, gemmes væk fra sladderbladene og spotlightet på the Grove, en sikringsanstalt i det nordlige London.

Theo Faber er kriminalpsykolog og har ventet længe på at få lov til at arbejde med Alicia. Hans målrettethed for at få hende til at tale fører ham ned gennem sit eget sinds snoede stier, på sporet af en sandhed der truer med at opsluge ham …

Den Tavse Patient er årets spændingsroman med internationale salg til udgivelse i over 40 lande og solide bestsellerplaceringer i både USA og England, hvor den indtil videre er udkommet. Filmrettighederne er solgt
til Annapurna Pictures, Brad Pitts produktionsselskab.

En imponerende krimidebut!”
Wall Street Journal

Intelligent, fantasifuld og medrivende.”
The Times

”Den Tavse Patient er muligvis en debutroman, men den har en mesters timing og finesse.”
BBC
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740060348
Format: ePub
E-bog Udk. 07. February 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Nanna Lund
Anmeldelser og omtale
Information, Tonny Vorm
Alex Michaelides har skrevet en intens psykologisk thriller, måske ligefrem den perfekte thriller.
Bogrummet
Man sluger bogen. Bogen er uforudsigelig, intens, dødspændende og utrolig godt skruet sammen. Timingen er perfekt, bid for bid får vi Alicias historie – og Theos. Det er forfatterens debut – og hvilken debut! Skriv flere bøger, Alex Michaelides! Jeg kan kun sige: læs den – læs den!
Bogblogger.dk
Der er en ny konge af plottwists i byen, og hans navn er Alex Michaelides. Den er dramatisk, velgennemtænkt og uhyggeligt godt konstrueret.
 
 
 
 
 
 
-  Familie Journalen/Søndag
FORMIDABEL DEBUT Pyh, for en velskrevet debutkrimi med et genialt plot, der holder en hen i nysgerrig og åndeløs spænding hele vejen igennem. Jeg fik lyst til at læse den igen - bare for at få øje på de små hints, jeg ikke så første gang.
Weekendavisen
Psychotainment. Det perverse og uforudsigelige sind pirrer.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Britisk krimidebutant kan både sine græske klassikere og nyere krimiforbilleder. … der skal med det samme lyde en opfordring til at lade bunkerne med de kendte navne ligge og så lige samle Alex Michaelides op. … Der er både Hitchcocksk spænding og Agatha Christie-plotting.
Randiglensbo.dk
… en meget intens oplevelse at læse 'Den tavse patient'. Bogen er så velskrevet og historien så medrivende og interessant, at den ene side bare tager den anden.
Alt for damerne
Lovende debut
 
 
 
 
 
-  anettesbookshelf.dk
En tragisk, psykologisk thriller af høj klasse, og en super flot debut, og bogen fortjener de bedste anbefalinger.
litteraturtale.blogspot.com
En god psykologisk thriller, hvor vi bliver trukket rundt i manegen lige til sidste side.
Litteratursiden.dk
Intens og urovækkende psykologisk spændingsroman om sindets snørklede og overraskende kringelkroge er en vaskeægte pageturner.
 
 
 
 
-  Læsegodter.dk
Fyldt med mørk melankoli, myrekryb og morderisk bedrag. Du vil blive fanget af mysteriet. Selvom der er en langsomhed over bogen, keder du dig absolut ikke.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Alex Michaelides
Jomfruerne
Fra bestsellerforfatteren til Den tavse patient kommer en medrivende Læs mere