Den store airfryerkogebog
Hør uddrag

Den store airfryerkogebog

Genvejen til sprød og saftig mad

Trude Eide Straume

Politikens Forlag
Ny kogebog har alle de hurtige retter, man kan lave med airfryeren – den nye, superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft i stedet for olie til tilberedning af mad.

Lær alle airfryerens mange muligheder, tips og tricks at kende i denne nye kogebog, der giver adgang til en helt ny verden af skønne måltider til både hverdag og fest. Bogen viser også, hvordan det tilmed er muligt at spare penge, da en airfryer generelt bruger mindre strøm end en almindelig ovn. En airfryer kan bruges til meget andet end at lave pomfritter, der er langt sundere end dem, der har været en tur i frituren. Den kan faktisk tilberede lige netop den mad, man har lyst til. Det bedste er, at den tilbereder maden hurtigere end i en varmluftsovn – med mere smag og mindst lige så sundt som ved andre tilberedningsmetoder. Den cirkulerende varmluft i airfryeren gør, at maden bliver dejlig sprød og samtidig forbliver saftig og god. Fra havregrød til perfekt helstegt kylling. Bogen byder på mere end 100 opskrifter på alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad med kylling, kød og fisk og tilbehør til småretter, snacks og søde fristelser samt bagværk. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740084245
Format: 190x240
Udk. 23. February 2023
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Hardback
Forlag: Politikens Forlag
Downloads