Den store airfryerkogebog
Genvejen til sprød og saftig mad
Trude Eide Straume
Politikens Forlag
Ny kogebog har alle de hurtige retter, man kan lave med airfryeren – den nye, superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft i stedet for olie til tilberedning af mad.
Lær alle airfryerens mange muligheder, tips og tricks at kende i denne nye kogebog, der giver adgang til en helt ny verden af skønne måltider til både hverdag og fest. Bogen viser også, hvordan det tilmed er muligt at spare penge, da en airfryer generelt bruger mindre strøm end en almindelig ovn. En airfryer kan bruges til meget andet end at lave pomfritter, der er langt sundere end dem, der har været en tur i frituren. Den
kan faktisk tilberede lige netop den mad, man har lyst til. Det bedste er, at den tilbereder maden hurtigere end i en varmluftsovn med mere smag og mindst lige så sundt som ved andre tilberedningsmetoder. Den cirkulerende varmluft i airfryeren gør, at maden bliver dejlig sprød og samtidig forbliver saftig og god. Fra havregrød til perfekt helstegt kylling. Bogen byder på mere end 100 opskrifter på alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad med kylling, kød og fisk og tilbehør til småretter, snacks og søde fristelser samt bagværk.
Læs mere