Den sorte enke
Hør uddrag

Den sorte enke

Helle Maj

Politikens Forlag
Med nyt opdateret efterord fra oktober 2023.
Den 20. januar 2008 bliver liget af en mand fundet af en tilfældig forbipasserende i et naturreservat i Sydafrika. Det er den 72-årige millionær Preben Povlsen, og politiet anholder hans afrikanske svoger og sigter ham for drab. Efterforskningen viser dog hurtigt, at svogeren ikke kan have været alene om at torturere Preben Povlsen til døde. Men hvem hjalp ham? Kendte den 31-årige enke noget til drabet?    

Journalisten Helle Maj graver i fem år efter forklaringen på det brutale og mystiske drab på den danske forretningsmand og familiefar. Hun tager læserne med på en rejse fra parcelhusidyl i Farum til fascinerende og farlige hjørner af Afrika og folder en historie ud, der rummer illegale diamanter, børnesoldater, løgne og kynisk elskov.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Sideantal: 364
ISBN: 9788740011906
Format: ePub
E-bog Udk. 20. June 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Maydaypress - Jørn Stjerneklar
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Anmeldelser og omtale
Søndag
Denne uhyggelige sag oprulles nu detaljeret og sobert i en fremragende true crime-bog af en dansk journalist, der selv bor i Sydafrika. Den må du ikke snyde dig selv for.
Hjemmet, Vibeke Dorph
En af de bedste biografier, jeg nogensinde har læst … Historien om den sympatiske Preben er fængslende som en krimi, men bogen er også en fortælling om en helt almindelig danskers liv og død - og ikke mindst om et fatalt møde mellem sort og hvid. Læs den!
Den Sorte Enke
Trailer til "Den Sorte Enke - Drabet på en dansker" af Helle Maj